3ος Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με χορηγό την ΙΚΕΑ

3ος Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με χορηγό την ΙΚΕΑ

Η εταιρεία μέσω της συμμετοχής της στον αγώνα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στηρίζει ως επίσημος χορηγός τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων», στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η ΙΚΕΑ συμμετέχει ενεργά και σε αυτό το ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός με τη δική της ομάδα, την IKEA RUNNING TEAM.

Παράλληλα, η ΙΚΕΑ μέσω της συμμετοχής της στον αγώνα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» – Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Στην IKEA RUNNING TEAM θα συμμετέχουν και 5 επώνυμες μαμάδες. Η Τζένη Μπαλατσινού, η Ελένη Πετρουλάκη, η Αμαλία Κυπαρρίση, η Βάσω Νικοπολίδη και η Βιβή Μπασινά, θα τρέξουν στον μαραθώνιο των 5 χλμ, «για καλό σκοπό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων στη Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, αλλά και άλλων δράσεων με επίκεντρο και αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους.