Αυτά είναι τα πρώτα «οικολογικά» μπουκάλια της Evian

Αυτά είναι τα πρώτα «οικολογικά» μπουκάλια της Evian

Η εταιρεία φιλοδοξεί έως το 2025 να έχει αποκλειστικά και μόνον επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες σε όλα τα προϊόντα της.

Οι Γάλλοι είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νερό Evian. Ίσως όχι άδικα. Πάντως, γεγονός είναι ότι κατά της διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης η Evian αποκάλυψε το πρώτο επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι για το θαυμαστό νερό της. Τη φιάλη σχεδίασε ο Βίρτζιλ Άμπλο, που είναι o σύμβουλος επί θεμάτων δημιουργικού της φίρμας στον τομέα του βιώσιμου καινοτόμου ντιζάιν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Evian ανακοίνωσε ότι ο Άμπλο αναλαμβάνει να τη συμβουλεύει για το βιώσιμο ντιζάιν. Η σχέση καρποφόρησε: η περιορισμένης κυκλοφορίας φιάλη- κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη εταιρεία αναψυκτικών SOMA– είναι από γυαλί, με καπάκι από μπαμπού. Σε μια προστατευτική της φιάλης σιλικόνη αναγράφεται το λογότυπο «Evian» σε γκρι χρώμα, καθώς και η φράση «RAINBOW INSIDE», κάθετα, και εντός εισαγωγικών που είναι τόσο χαρακτηριστικά του Άμπλο στο ντιζάιν.

Η φιάλη, την οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί διαδικτυακά, θα είναι διαθέσιμη με το κείμενο σε τέσσερα χρώματα: ροζ, μοβ, γαλάζιο και μπλε.

Η εταιρεία εμφιαλωμένου νερού φιλοδοξεί έως το 2025 να έχει αποκλειστικά και μόνον επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες σε όλα τα προϊόντα της.