Αυτή η εταιρεία έδωσε μπόνους 100.000 δολαρίων σε κάθε εργαζόμενο

Αυτή η εταιρεία έδωσε μπόνους 100.000 δολαρίων σε κάθε εργαζόμενο

Το πνεύμα των Χριστουγέννων «χτύπησε την πόρτα» των στελεχών της εταιρείας.

Η εταιρεία Hilcorp που εδρεύει στο Χιούστον κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 20ή θέση της λίστας του Fortune με τους εργοδότες που προσφέρουν τις πιο γενναιόδωρες πολιτικές μπόνους. Νωρίτερα εντός του έτους, οι ιθύνοντες της εταιρείας είχαν ανακοινώσει πως αν οι εργαζόμενοι κατάφερναν να πετύχουν κάποιους συγκεκριμένους στόχους, τότε θα λάμβαναν μπόνους 100.000 δολαρίων έκαστος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι εργαζόμενοι της Hilcorp τα κατάφεραν, αφού η εταιρεία τους έδωσε ήδη το μπόνους των 100.000 δολαρίων σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο. «Είναι ένα πραγματικό δώρο και δεν πιστεύω ότι εγώ και όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι θα δίνουμε λιγότερο από το 100% των δυνάμεών μας από εδώ και στο εξής», δήλωσε η Αμάντα Τόμσον, εργαζόμενη στην εταιρεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντιμετωπίζονται με τόση γενναιοδωρία από τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζεφ Χίλντεμπραντ. Η εταιρεία σημειώνει:

«Η λογική ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό αναπτύχθηκε από τον Τζεφ Χίλντεμπραντ το 1989, όταν ίδρυσε αυτή την εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου και προέβαλε την διαχείριση των ανοιχτών βιβλίων και τα πλούσια μπόνους- κατά μέσο όρο στο 33%, όταν επιτυγχάνονται συγκεκριμένοι στόχοι. Το 2011 κάθε εργαζόμενος έλαβε ένα κουπόνι 50.000 δολαρίων για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου ή 35.000 μετρητά».