Αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία της Apple

Αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία της Apple

Σοφία Κόπολα και Μπιλ Μάρεϊ συστήνουν για πρώτη φορά τον τεχνολογικό κολοσσό στον κόσμο της έβδομης τέχνης.

Η Σοφία Κόπολα συνεργάζεται με τον Μπιλ Μάρεϊ σε μία νέα ταινία με τίτλο «On the Rocks», που σηματοδοτεί και την είσοδο της Apple στον κόσμο του κινηματογράφου. Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ενώνει τις δυνάμεις του με το κινηματογραφικό στούντιο «A24» για την παραγωγή της ταινίας το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η Σοφία Κόπολα και πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Μάρεϊ και Ρασίντα Τζόουνς.

Το «On the Rocks» είναι η ιστορία μιας νεαρής μητέρας (Ρασίντα Τζόουνς) η οποία ξανασυναντά τον πατέρα της και πρώην μεγάλο playboy (Μπιλ Μάρεϊ) σε μια περιπέτεια στη Νέα Υόρκη. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι επίσης η Σοφία Κόπολα και ο Γιούρι Χένλεϊ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Apple προχωρά στη δημιουργία δικών της τηλεοπτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών ταινιών για να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες υπηρεσίες streaming και σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 4 δισ. δολάρια σε πρωτότυπο περιεχόμενο μέχρι το 2022. Το μεγαλύτερο μερίδιο διοχετεύεται σε τηλεοπτικά προγράμματα, όπως η ανθολογία «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και σειρές των Νταμιέν Σαζέλ και Μ. Νάιτ Σιάμαλαν που δεν έχουν ακόμη τίτλο.