Αυτό είναι το επίσημο όνομα της νέας ταινίας Star Wars

Αυτό είναι το επίσημο όνομα της νέας ταινίας Star Wars
epa05677589 A Star Wars fan dressed up as Darth Vader participates in a costume contest prior to the opening of the latest Star Wars movie 'Rogue One: A Star Wars Story' at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California, USA, 15 December 2016. EPA/MIKE NELSON

Αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ως τον Δεκέμβριο.

Star Wars: The Last Jedi. Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ταινίας της Disney όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα.

Το επόμενο επεισόδιο της διαστημικής σειράς ταινιών που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους από τις 15 Δεκεμβρίου, όμως ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η εμπορική επιτυχία της νέας τριλογίας που ξεκίνησε το 2015 με το Star Wars: The Force Awakens, εξαργυρώθηκε και με το παραπάνω από τα 2 και πλέον δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις από όλο τον κόσμο.

Στο Star Wars: The Last Jedi θα εμφανιστούν αρκετοί ηθοποιοί που είδαμε ήδη από την προηγούμενη ταινία, όπως οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, και ο Mark Hamill όπου θα υποδυθεί για μια ακόμη φορά μετά τις πρώτες ταινίες, το ρόλο του Luke Skywalker.

Στην ταινία εμφανίζεται και η Carrie Fisher στο ρόλο της Leia Organa, καθώς είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο.