Αυτός είναι ο νέος CEO του Victoria Beckham Ltd.

Αυτός είναι ο νέος CEO του Victoria Beckham Ltd.

Ο Πάολο Ρίβα έχει 16 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία της μόδας.

Ο Πάολο Ρίβα ορίστηκε διευθύνοντας σύμβουλος του brand της Βικτόρια Μπέκαμ, Victoria Beckham Ltd. Ο Ρίβα θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο του 2018 τη θέση που έχει μείνει κενή από πέρσι, όταν αποχώρησε ο Ζακ Ντουέιν.

Ο Ιταλός Πάολο Ρίβα με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων SDA Bocconi School of Management στο Μιλάνο, θα συνεργαστεί στενά με τη Βικτόρια Μπέκαμ, ιδρύτρια και διευθύντρια δημιουργικού του VBL και με το διοικητικό συμβούλιο «για να κατευθύνει τη στρατηγική γεωγραφική επέκταση του brand, αλλά και της παραγωγής και να βοηθήσει στην υλοποίηση των φιλοδοξιών της εταιρείας για την απ’ ευθείας διάθεση στους καταναλωτές», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Ρίβα στο παρελθόν, έχει διατελέσει χρέη διευθύνοντα συμβούλου στο brand Diane Von Furstenberg και παλαιότερα στο Tory Burch. Έχει 16 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία της μόδας, έχοντας συνεργαστεί με μάρκες όπως Salvatore Ferragamo και Valentino.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στη VBL αυτή τη σημαντική στιγμή. Το brand Victoria Beckham αποτελεί μια μοναδική και συναρπαστική ευκαιρία- κανείς δεν είναι καλύτερος από τη Βικτόρια στην προσαρμογή στην ψηφιακή επανάσταση και στην αξιοποίησή της για να επηρεάζει τις προτιμήσεις μεταφέροντας το όραμα απευθείας στους καταναλωτές. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Βικτόρια και την ομάδα της, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε μια πρωτοποριακή επιχειρηματική δραστηριότητα».

«Είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Πάολο στο VBL. Η είσοδός του στην ομάδα πραγματοποιείται μετά τη συνεργασία μου με τη NEO (Neo Investment Partners) και τον διορισμό του Ραλφ Τολεδάνο στη θέση του προέδρου του ομίλου. Καθώς εισήλθαμε στη δεύτερη δεκαετία μας θεωρώ πως ο Πάολο, με τα χρόνια εμπειρίας, γνώσης και δημιουργικότητας του, θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την επέκτασή μας ως ένα παγκόσμιο brand» τόνισε.