Αυξημένα οικονομικά μεγέθη για τον Όμιλο Epsilon Net το α’ εξάμηνο

Αυξημένα οικονομικά μεγέθη για τον Όμιλο Epsilon Net το α’ εξάμηνο

Τα αυξημένα οικονομικά μεγέθη οφείλονται στη επιτυχημένη διείσδυση της νέας γενιάς εμπορικολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών στην ελληνική αγορά.

Άνοδο παρουσίασε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Epsilon Net το πρώτο εξάμηνο του 2018 και ανήλθε στα 7,30 εκατ. ευρώ έναντι 6,68 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφοντας αύξηση 9,3%.

Θετικά κινήθηκαν και τα κέρδη του Ομίλου Epsilon Net, καθώς σημείωσαν αύξηση 18,5% και διαμορφώθηκαν στα 404,2 χιλ. ευρώ έναντι 341,1 χιλ. ευρώ της ίδιας περιόδου το 2017.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα αυξημένα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου οφείλονται στη επιτυχημένη διείσδυση της νέας γενιάς εμπορικολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών ERP – mobile και cloud – της πλατφόρμας PYLON, στην ελληνική αγορά, που έχει ξεπεράσει πλέον τις 10.000 εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, στον κλάδο της μισθοδοσίας και Human Resource Systems, μέσω της θυγατρικής Epsilon HR, ο Όμιλος συνέχισε να καταγράφει ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση, μετρώντας 600 νέες εγκαταστάσεις στο α’ εξάμηνο του 2018, επιβεβαιώνοντας την ήδη ηγετική του θέση στην αγορά.

Eξίσου θετική είναι η εικόνα της Epsilon Net και στην αγορά των λογιστικών εφαρμογών, όπου η εταιρία κατέχει ήδη το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα προηγμένη τεχνολογικά υπηρεσία ψηφιοποίησης παραστατικών, Digital Accounting, χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις, ενώ περίπου 2.000 εταιρείες χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση την υπηρεσία, Epsilon Cloud.