Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ
Ένας οδοκαθαριστής φαίνεται μπροστά από ακινητοποιημένα πλοία κατά τη διάρκεια 24ωρης απεργίας, Πειραιάς Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας. Ηλεκτρικός και Τραμ δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 π.μ. και από 4.00 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρένα του ΟΣΕ καθώς και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια.

Αυξημένη αναμένεται σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια.

Χθες από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 14 δρομολόγια και αναχώρησαν 3.878 επιβάτες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 14 αναχωρήσεις με 969 επιβάτες. Από το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 5 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 727 επιβάτες και από το Λαύριο έγινε ένα δρομολόγιο με 90 αναχωρήσεις επιβατών.