«Άκυρο» από το ΣτΕ και στις τέσσερις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων από τα κανάλια

«Άκυρο» από το ΣτΕ και στις τέσσερις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων από τα κανάλια
Εξωτερική άποψη του κτηρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου πραγματοποιείται η πέμπτη, κατά σειρά, διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, Αθήνα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα για προσωρινό «πάγωμα» της προκήρυξης διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Αντένα, Alpha, Σκάι και Σταρ που ζητούσαν να παγώσει προσωρινά η προκήρυξη του επίμαχου διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με πρόεδρο το Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, με τις υπ΄ αριθμ. 12- 15/2017 αποφάσεις της απέρριψαν τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι κύριες αιτήσεις (προσφυγές) που έχουν καταθέσει οι τέσσερεις τηλεοπτικοί σταθμοί.