Alba Graduate Business School: Νέες υποτροφίες που καλύπτουν το 50% των διδάκτρων

Alba Graduate Business School: Νέες υποτροφίες που καλύπτουν το 50% των διδάκτρων

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων για την ελληνική οικονομία, το Alba Graduate Business School προσφέρει, για τρίτη χρονιά, 3 υποτροφίες.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων για την ελληνική οικονομία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διάδοχοί τους όσον αφορά την εφαρμογή νέων καινοτόμων πρακτικών, το Alba Graduate Business School, The American College of Greece προσφέρει, για τρίτη χρονιά, 3 υποτροφίες «Next Generation Family Business Scholarship», οι οποίες καλύπτουν το 50% των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματά του για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Κάθε υποτροφία «Next Generation Family Business Scholarship» απευθύνεται σε μέλη οικογενειών που αντιπροσωπεύουν την επόμενη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, με στόχο να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες απαραίτητες για τις ηγετικές θέσεις που θα κληθούν να καλύψουν στο άμεσο μέλλον, σε τομείς όπως ο στρατηγικός επαναπροσδιορισμός, η επέκταση σε νέες αγορές, η διαχείριση της καινοτομίας, οι διαπραγματεύσεις, η διαχείριση ρίσκου και τα χρηματοοικονομικά.

Από την ίδρυσή του το 1992 μέχρι σήμερα, στο Alba Graduate Business School έχει φοιτήσει σημαντικός αριθμός εκπροσώπων ελληνικών και ξένων οικογενειακών επιχειρήσεων στα διάφορα προγράμματά του, όπως: The Alba MBA, MSc in International Business and Management, MSc in Entrepreneurship, MSc in Shipping Management, MSc in Tourism Management και MSc in Marketing. Μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα που παρακολούθησαν είχαν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με στελέχη άλλων επιχειρήσεων στο πλαίσιο ομαδικών εργασιών, να λάβουν απαραίτητες γνώσεις για τη διοίκηση της επιχείρησής τους και να διευρύνουν το δίκτυό τους.

Η προθεσμία για την αποστολή των αιτήσεων της υποτροφίας λήγει στις 31 Μαΐου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το έντυπο της αίτησης και σχετικές πληροφορίες στο www.alba.acg.edu/fambiz ή επικοινωνώντας με το κέντρο επιχειρηματικότητας AHEAD του Alba Graduate Business School στο email ahead@alba.acg.edu και στο τηλέφωνο 210 8964531.

Τέλος, πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα ακαδημαϊκά προγράμματα στο Alba μπορούν να βρουν εδώ: http://www.alba.acg.edu/Academic