Amazon και Pandora αλλάζουν όσα ξέραμε για τη μουσική

Amazon και Pandora αλλάζουν όσα ξέραμε για τη μουσική

Οι εταιρείες παρουσιάζουν νέες υπηρεσίες streaming μουσικής.

Η Amazon και η Pandora Media ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τις νέες υπηρεσίες streaming μουσικής μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Η Pandora αναμένεται να ανακοινώσει εντός εβδομάδας τα σχέδια για επέκταση της πλατφόρμας (που σήμερα έχει ένα κόστος 5 δολαρίων το μήνα), με πιθανά χαρακτηριστικά να είναι η δυνατότητα παράλειψης τραγουδιών, περισσότερα τραγούδια, μεγαλύτερος χώρος για λίστες μουσικής, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ακόμα, η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει μια ολοκληρωμένη on-demand πλατφόρμα από τα Χριστούγεννα. Μια τέτοια πλατφόρμα, που θα κοστίζει 10 δολάρια το μήνα, θα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια το Spotify και το Apple Music.

Με τη σειρά της η Amazon, αναμένεται να αποκαλύψει μια πλατφόρμα με ένα μεγάλο κατάλογο μουσικής στη τιμή των 10 δολαρίων τον μήνα ή στη μισή τιμή για όσους  χρησιμοποιούν τα ηχεία Echo, σύμφωνα με τους Times.

Και οι δύο εταιρείες βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν τις συμφωνίες τους με τις δισκογραφικές εταιρείες και music publishers, διαπραγματεύσεις που κράτησαν μήνες και οι οποίες θα τους επιτρέπουν να προσφέρουν τις νέες τους υπηρεσίες.