Αμερικανοί celebrities συγκέντρωσαν 14 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες των τυφώνων

Αμερικανοί celebrities συγκέντρωσαν 14 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες των τυφώνων
epa06201181 A US National Guard disaster relief convoy traverses past storm surge debris on the Overseas Highway (US 1) after Hurricane Irma struck the Florida Keys in Marathon, Florida, USA, 12 September 2017. Many areas that sustained damage during the storm remain under a dawn to dusk curfew. EPA/ERIK S. LESSER

Μεγάλος τηλεμαραθώνιος με παρουσία πολλών αστέρων του Χόλιγουντ.

Περισσότερα από 14 εκατομμύρια δολάρια συγκέντρωσαν για τα θύματα των κυκλώνων Χάρβεϊ και Ίρμα αστέρες του Χόλιγουντ που συμμετείχαν σε τηλεμαραθώνιο ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά από ραδιόφωνο, καλωδιακή τηλεόραση και ψηφιακές πλατφόρμες.

Διασημότητες, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο Τομ Χανκς, η Μπιγιονσέ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, συναντήθηκαν στον τηλεμαραθώνιο «Hand in Hand» με τραγούδια και ιστορίες επιβίωσης στις φυσικές καταστροφές.

Κατά τη διάρκεια του show, ο Στίβεν Κόλμπερτ είπε ότι η Apple Inc. προσέφερε 5 εκατομμύρια δολάρια. Σε μαγνητοφωνημένο μήνυμα, η Μπιγιονσέ επέμεινε στην επείγουσα ανάγκη για ανακούφιση των θυμάτων του Χάρβεϊ που έπληξε τη γενέτειρά της, το Χιούστον: «Οι φυσικές καταστροφές δεν κάνουν διακρίσεις. Δεν βλέπουν αν είσαι μετανάστης, μαύρος ή λευκός, Ισπανόφωνος ή Ασιάτης, εβραίος ή μουσουλμάνος… σ’ αυτό είμαστε όλοι μαζί».

Η μετάδοση του τηλεμαραθώνιου γινόταν από Νέα Υόρκη, Νάσβιλ και Λος Άντζελες. Από το τελευταίο, ο Στίβι Γουόντερ εγκαινίασε το event τραγουδώντας το «Lean On Me». Από τη Νάσβιλ, η Νικόλ Κίντμαν είπε την ιστορία ενός κοριτσιού που επέζησε επειδή είχε γραπωθεί στο πτώμα της μητέρας της, ενώ ο τραγουδιστής R&B, Usher και ο σταρ της κάντρι Μπλέικ Σέλτον τραγούδησαν το «Stand By Me».