Στρατηγική συνεργασία της Xerox με τη Generation Y

Στρατηγική συνεργασία της Xerox με τη Generation Y

Σε μια λαμπερή βραδιά για τα 7 χρόνια δράσης των Υπηρεσιών Επικοινωνίας της Xerox, ανακοινώθηκε επισήμως η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών.

Με αφορμή την επέτειο των επτά χρόνων του Τμήματος Υπηρεσιών Επικοινωνίας της Xerox Hellas, σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Balthazar, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρίας με τη Generation Y.

Η Generation Y επενδύοντας διαχρονικά στη στρατηγική της επιλογή για εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών αναγκών πολυεθνικών ομίλων και εταιριών, χρίστηκε μέλος της εν λόγω συνέργειας με την παράλληλη συμβολή και της Xerox Studio στο Λονδίνο.

Μια σειρά από υπηρεσίες, όπως creative και web design services, κατασκευή εφαρμογών και sites, δημιουργία περιεχομένου, υποστήριξη social επικοινωνιών και παροχή καλύτερων insights μέσω της διενέργειας πρωτογενών και δευτερογενών ερευνών αγοράς είναι μερικά από τα σημεία αυτής της φιλόδοξης σύμπραξης.

Ο Αναστάσιος Σπανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία μας με τη Xerox Hellas μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας, βοηθώντας ακόμα περισσότερες εταιρείες να αναπτυχθούν και να πιάσουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους.  Συνδυάζοντας τη δημιουργική και την ψηφιακή μας εξειδίκευση με την τεράστια εμπειρία της Xerox στο χώρο των εκτυπώσεων και της διαχείρισης της πληροφορίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε από κοινού ακόμη πιο engaging εμπειρίες, σε διαφορετικές  πλατφόρμες».

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Οι προσδοκίες των πελατών, οι εταιρικές διαδικασίες και η τεχνολογία έχουν αλλάξει. Για να επικοινωνεί αποτελεσματικά, μια επιχείρηση πρέπει να διαχειρίζεται το περιεχόμενο και τις επικοινωνίες της με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο. Γι’ αυτό, σε συνεργασία με τη Generation Y αποφασίσαμε να προσφέρουμε μια σειρά από νέες υπηρεσίες, που θα ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες των πελατών μας, έχοντας πάντα ένα στόχο: να βοηθάμε τις Επικοινωνίες των πελατών μας να αποδίδουν καλύτερα».

Περισσότεροι από 50 καλεσμένοι, CEOs και στελέχη κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων συμμετείχαν στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/7. Το event ολοκληρώθηκε με μια γαστρονομική πανδαισία που επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας προσφέροντας ένα ξεχωριστό μενού επτά πιάτων.