Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα
Κόσμος ψωνίζει στα εμπορική αγορά της Ερμού, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018. Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 28 Ιανουαρίου ενώ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο κατά της Κυριακάτικης εργασίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν.

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν σήμερα, με προτεινόμενο ωράριο 11:00- 18:00.

Ωστόσο, στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

 

Παράλληλα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο ΕΣΑ προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00 και όχι από τις 9:00, δεδομένου- όπως αναφέρει- ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών.