Άνοιξε και επίσημα το πρώτο κατάστημα Yoleni’s στις ΗΠΑ

Άνοιξε και επίσημα το πρώτο κατάστημα Yoleni’s στις ΗΠΑ

Στόχος της Yoleni's είναι να διαδώσει την αυθεντική ελληνική γαστρονομία και την ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο φημισμένος στην Ελλάδα και άλλα και στο εξωτερικό πολυχώρος γαστρονομίας και e-shop Yoleni΄s άνοιξε το 1ο franchise κατάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, διαδίδοντας την αυθεντική ελληνική γαστρονομία και την ποιοτική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Η σειρά προϊόντων είναι:

-Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι

-Γλυκόξινη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους Τσάτνεϊ, σιγοβρασμένη σε κόκκινο ξηρό κρασί με κόλιανδρο και μπαχάρι σε έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων.

-Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ & Πορτοκάλι

-Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού πού της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

-Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας

Ένα εξαιρετικά πολύπλευρο και αισθητικά μοναδικό γλυκό από φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές λωρίδες, που βράζουν μαζί με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, δίνοντας στο σιρόπι ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, σε συνδυασμό με άρωμα βανίλιας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου.

Η Terra Fyllida υπόσχεται ότι θα συνεχίσει αυτό το γαστρονομικό ταξίδι γεύσης με νέα διάθεση, με νέα προϊόντα και ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ενίσχυση της εικόνας και της απαράμιλλης ποιότητας των ελληνικών προϊόντων, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό!

Διαβάστε ακόμη: Το Fortune σας ξεναγεί στο Yoleni’s και αποκαλύπτει το νέο του «πρόσωπο»