Άνοιξε τις πόρτες του το Wyndham Grand Athens

Άνοιξε τις πόρτες του το Wyndham Grand Athens

Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, Wyndham Grand Athens, στο κτίριο το οποίο παλαιότερα ήταν γνωστό ως Imperial του Ομίλου της Grecotel.

Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, Wyndham Grand Athens, στο κτίριο το οποίο πριν από χρόνια ήταν γνωστό ως ξενοδοχείο Imperial του Ομίλου της Grecotel.

Περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του ξενοδοχείου κάθε χρόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500 τμ χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, θέτοντας έτσι το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα roof top μπαρ-εστιατόριο 450τμ, με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία kraft Paints υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της επ’ευκαιρία των εγκαινίων, ότι η χρήση χρωμάτων που συμβάλουν στη δημιουργία μιας πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο κτίριο αποτελεί τη μεγάλη καινοτομία στη ριζική ανακαίνιση του νέου Wyndham Grand Athens Hotel.

Στα δωμάτια και τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου εφαρμόσθηκε το υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα Master, με αντιμικροβιακή δράση και ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες, που θα συμβάλει στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται μέσα σε αυτά, ιδίως εφόσον βρίσκεται στην καρδιά του, επιβαρυμένου με ρυπογόνες ουσίες, αστικού κέντρου της πόλης.

Επιπλέον, στην οροφή του ξενοδοχείου, που φιλοξενεί cafe, bar και πισίνα, εφαρμόσθηκαν προηγμένης τεχνολογίας στεγανωτικά υλικά, που θα προσφέρουν απόλυτη προστασία της κατασκευής από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες (ακόμη και με την ύπαρξη πισίνας πάνω από εσωτερικό χώρο). Παράλληλα, η χρήση αυτών των υλικών θα συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του θερμού καλοκαιριού της Αθήνας, καθώς είναι Πιστοποιημένα Ψυχρά Υλικά από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Wyndham Grand

Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς.

Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον, σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο.

1/8