Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Disney στη Ρωσία

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Disney στη Ρωσία

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας η προσθήκη τριών ακόμη Disney Stores στη χώρα.

Το πρώτο κατάστημα παιχνιδιών της Disney άνοιξε στη Ρωσία από την «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ» (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών), θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Company, ενώ η εταιρεία έχει στα άμεσα σχέδιά της να ανοίξουν ως το τέλος του έτους θα άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα της χώρας.

«Είναι μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία για εμάς. Θα είναι ένας μοναδικός χώρος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με τα πρόσωπα της Disney», δήλωσε η γενική διευθύντρια της Disney στην Ρωσία, Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν.

Το πρώτο Disney Store στη Ρωσία άνοιξε στο πολυκατάστασημα παιγνιδιών γνωστό ως «Κόσμος του Παιδιού», στην οδό Λουμπλιάνκα της ρωσικής πρωτεύουσας, και εκεί θα πωλούνται παιγνίδια με τους ήρωες της Disney, του Star Wars και της MARVEL. Συνολικά στο κατάστημα θα υπάρχουν 2.000 κωδικοί με παιγνίδια και αναμνηστικά.

Σύμφωνα με την Μαρίνα –Ζιγκάλοβα Όσκαν, μερικά από τα είδη αυτά είναι μοναδικά, και δεν θα μπορεί να τα βρει κανείς σε άλλα καταστήματα στη Ρωσία. Η ίδια μάλιστα επεσήμανε ότι το κατάστημα αυτό στον «Κόσμο του Παιδιού» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε με την εταιρεία διαχείρισης λιανικού εμπορίου IDEAS4RETAIL και «είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο καταστήματος που υπάρχει μόνο στην Ρωσία», ενώ σε όλο τον κόσμο τα καταστήματα της Disney διευθύνονται μέσω της Disney Store.