AΝΤ1 και Ε κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

AΝΤ1 και Ε κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών
Εκπρόσωποι τηλεοπτικών καναλιών προσέρχονται στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για να καταθέσουν φάκελο με την αίτηση για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Πέντε τηλεοπτικά δίκτυα έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΕΣΡ.

Τους φακέλους τους για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσαν πριν λίγο, στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, οι σταθμοί ΑΝΤ1 και Ε. Έως αυτήν την ώρα, στο ΕΣΡ βρίσκονται οι φακέλοι των καναλιών ΣΚΑΙ, STAR, ALPHA, ANT1 και Ε.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 15:00, οπότε εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων από τους ενδιαφερόμενους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει διάσκεψη της Ολομέλειας του ΕΣΡ και θα ανακοινωθεί η λίστα με τους κατατεθέντες φακέλους.

Οι ενδιαφερόμενοι έως τις 15.00 το μεσημέρι, πρέπει να υποβάλουν τους φακέλους με τα απαραίτητα έγγραφα, παράβολο 30.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ραδιοφώνου 24/7, εκπρόσωποι τουλάχιστον πέντε σταθμών έχουν πάει στη ΦΑΕΕ για να εκδώσουν το παράβολο που απαιτείται για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η προκήρυξη ζητά από τα εταιρικά σχήματα ή κοινοπραξίες, τα πλήρη στοιχεία των μετόχων που έχουν ποσοστό από 1% και πάνω.

Δείτε ακόμη: Και ο ALPHA υποψήφιος για τηλεοπτική άδεια – Λήγει στις 3μμ η προθεσμία υποβολής των φακέλων στο ΕΣΡ