Αποκλειστική συνεργασία των Public με την SBS και την Terra Nation

Αποκλειστική συνεργασία των Public με την SBS και την Terra Nation

Η εταιρεία Public υποδέχεται το καλοκαίρι με νέα προϊόντα για την παραλία.

Στην υπογραφή αποκλειστικής συνεργασίας με την ιταλική SBS, η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ τεχνολογίας που διακρίνονται για το design και την προσιτή τιμή τους, και την ελληνικών συμφερόντων TerraNation, η οποία προσφέρει καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό για την παραλία, προχώρησαν τα Public, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων τους. Με μερίδιο αγοράς που αγγίζει στη χώρα μας το 35% και 48 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η διοίκηση των Public επιχειρεί να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους καταναλωτές ανεξαρτήτως ηλικίας.

«Δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ να εντάξουμε τα προϊόντα παραλίας στα public. Οι συζητήσεις με την Terra Nation ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και τώρα κρίναμε ότι το έδαφος ήταν γόνιμο για να προχωρήσει η συνεργασία» ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Ψυχαγωγίας των Public, Σπήλιος Λαμπρόπουλος. Χθες έγινε μάλιστα και το επίσημο λανσάρισμα των προϊόντων, με το βουρτσάκι που καθαρίζει από την άμμο της παραλίας να αποτελεί best seller.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής της Terra Nation, Άνθιμος Δημητριάδης τόνισε πως η έδρα της εταιρείας μπορεί να βρίσκεται για φορολογικούς λόγους στη Γερμανία, ωστόσο, η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα. «Η Terra Nation προέκυψε από την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε μια μάρκα που να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην παραλία. Ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας πριν από τρία χρόνια και είμαστε πλέον έτοιμοι να τα τοποθετήσουμε στην αγορά. Η συνεργασία με τα Public προέκυψε διότι διαπιστώσαμε πως ταιριάζουν τόσο οι στρατηγικές μας όσο και η αισθητική μας».

Τα προϊόντα της Terra Nation περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία και απορροφητικές πετσέτες αλλά και παιχνίδια που βασίζονται σε αντίστοιχα παραδοσιακά.

Επιπρόσθετα, η διοίκηση των Public αναγνωρίζει ότι το καλοκαίρι είναι πλέον συνυφασμένο με την τεχνολογία γι’ αυτό και προχώρησε σε αποκλειστική διανομή του ιταλικού brand SBS, έτσι ώστε οι λάτρεις των gadgets να μην αποχωρίζονται ούτε στην παραλία τις αγαπημένες τους συσκευές. Η σειρά περιλαμβάνει sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, και πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων Public.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ενίσχυση του παιδικού τμήματος που αφορά παιδιά ηλικίας 3-11 ετών, με τον κ. Λαμπρόπουλο να επισημαίνει πως επιλέγονται τα παιχνίδια που θεωρούνται ότι είναι κατάλληλα για τα παιδιά. «Για εμάς ποιοτικό παιχνίδι σημαίνει και ποιοτικός χρόνος για τον γονιό». Τα Public ξεκίνησαν συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρείες παιδικών παιχνιδιών όπως η Waboba, Αγόρι, Micro, Nerf, Ecoiffier, Androni Giocattoli, Green Toys ενώ, επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εποχιακά ήδη με εταιρείες όπως Fisher Price, Walt Disney, AS, Hasbro διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών παιχνιδιών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή το παιδικό τμήμα public διαθέτει 10.000 παιδικά βιβλία, 5.000 διαφορετικά είδη παιχνιδιών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 700 εκδηλώσεις για παιδιά.