Αποκριάτικη γιορτή- έκπληξη από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Αποκριάτικη γιορτή- έκπληξη από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Μια αποκριάτικη γιορτή-έκπληξη για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ την Τσικνοπέμπτη.  Ανιματέρ μεταμφιεσμένοι σε σούπερ ήρωες επισκέφθηκαν τους θαλάμους νοσηλείας,  έπαιξαν με τους μικρούς ασθενείς, τους μοίρασαν δώρα και μπαλόνια και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Τα πρόσωπα των παιδιά έλαμψαν από χαμόγελα και χαρά.

Σημαντική προσφορά του ΟΠΑΠ στα παιδιά


Η αποκριάτικη γιορτή ήταν μία από τις πολλές πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των παιδιών, στο πλαίσιο της επένδυσης που υλοποιεί για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας.

Ήδη, η εικόνα των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» έχει αλλάξει ριζικά, καθώς ο ΟΠΑΠ έχει ολοκληρώσει περισσότερο από το 52% του έργου.

Συνολικά, έχει παραδώσει 23 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 16 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.930 τ.μ. και δυναμικής 345 κλινών. Στα έργα περιλαμβάνονται η εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού και όλες οι απαραίτητες διακοσμητικές παρεμβάσεις. Στις ανακαινισμένες νοσηλευτικές μονάδες, προσφέρονται στα παιδιά υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον.