Άρωμα Ιταλίας στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Άρωμα Ιταλίας στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Il Tramonto...μια γευστική πρόταση, με φρεσκάδα και άρωμα, από την παλέτα της Ιταλικής κουζίνας.

Με μια μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο σε συνδυασμό με κορυφαία πιάτα από την ιταλική κουζίνα, δεν είναι τυχαίο που το Il Tramonto έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Σε έναν καλαίσθητο χώρο με design φωτιστικά, αναπαυτικές πολυθρόνες και μεγάλα παράθυρα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το εστιατόριο σας περιμένει για να απολαύσετε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μια πλούσια κάβα με τις κορυφαίες ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών.

Φέτος στο Il Tramonto θα βρείτε και ένα ολοκαίνουργιο ιταλικό παραδοσιακό μενού με την επίβλεψη του executive chef Στράτου Καλαθάκη.

Το μεγάλο ατού του Il Tramonto, πέρα από την εξαιρετική του κουζίνα, είναι το περιβάλλον και η θέα στον καταγάλανο ορίζοντα που την ώρα που δύει ο ήλιος βάφεται με τα ωραιότερα χρώματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που Il Tramonto σημαίνει ηλιοβασίλεμα.

Για άλλη μια χρονιά το ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Arion Resort and Spa στο Astir Palace, υπόσχεται μοναδικές γευστικές απολαύσεις στο υπέροχο ειδυλλιακό του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Τα «πράσινα» ξενοδοχεία

Ένα ξεχωριστό «radiki» που έφτασε ως τα εστιατόρια του Παρισιού

Χρυσοί Σκούφοι 2014: Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας;