Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Υπεύθυνη επιχείρηση με πράξεις

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Υπεύθυνη επιχείρηση με πράξεις

Την κορυφή στις επιδόσεις εταιρικής υπευθυνότητας στην Ελλάδα απολαμβάνει η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μπύρας στη χώρα μας.

Special Advertising Section 

Με 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει την εταιρική υπευθυνότητα και την υγιή επιχειρηματικότητα ενσωματωμένες στο DNA της και αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι κάθε δική της μπίρα είναι κάτι παραπάνω από μία μπίρα: Είναι αξία για την Ελλάδα.

Μια αξία που δημιουργείται καθημερινά στις 4 μονάδες της εταιρίας σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Λαμία από τους 1.000 Έλληνες εργαζόμενους που απασχολεί.

Μια αξία που δημιουργείται από τους 3.000 Έλληνες αγρότες σε όλη την Ελλάδα που δίνουν κάθε χρόνο το κριθάρι της γης τους για την παραγωγή της δικής μας μπίρας, τις 4.350 ελληνικές εταιρίες – προμηθευτές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και τις 5 μη κυβερνητικές οργανώσεις που βρίσκουν υποστήριξη στο σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

Μια αξία που αποτυπώνεται στη συνεχή προσπάθεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να σέβεται το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας την «πράσινη» λειτουργία των μονάδων της, και για την αγορά, παρέχοντας στον καταναλωτή προϊόντα που ακολουθούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Μια αξία που αποδεικνύεται με τη διατήρηση και υποστήριξη χιλιάδων θέσεων εργασίας, με τη στήριξη κλάδων της βιομηχανίας και την εξασφάλιση εσόδων για το κράτος.

Μια αξία που περιέχουν οι 12 μάρκες μπίρας που παράγει στη χώρα μας, από ελληνικές πρώτες ύλες.

Μια αξία που ενισχύεται από τη διαρκή δέσμευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας να υποστηρίζει την Ελληνική κοινωνία, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της και να προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη για όλους. Μια αξία για το μέλλον. Μια αξία για την Ελλάδα.

athinaiki-1
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγει 12 μπίρες στην Ελλάδα από ελληνικές πρώτες ύλες. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ!

 

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατακτά την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, έχοντας ήδη δύο πλατινένιες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Το CRI είναι ο δείκτης-καθρέφτης της απόδοσης των επιχειρήσεων στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), μετρώντας την απόδοση και την επίδρασή τους σε κοινωνία, περιβάλλον, αγορά, αλλά και στους εργαζομένους. Θεωρείται διεθνώς ο πιο σημαντικός δείκτης ΕΚΕ, ενώ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα λίστα 40 under 40 αποκλειστικά στο FortuneGreece.com

Εταιρική κοινωνική ευθύνη, τότε και τώρα

Ανάγκη να εισαχθεί πιο εντατικά η κοινωνική επιχειρηματικότητα

Δράση για πιστοποίηση Πράσινης Επιχειρηματικότητας και ΕΚΕ