ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ενώνει τις δυνάμεις της και με όσους επισκέπτονται τα καταστήματά της... με 3 δράσεις για καλό σκοπό!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, μοιράζεται με όλους τη μαγεία να προσφέρεις αγάπη και γεμίζει με χαμόγελο τα πρόσωπα χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η εταιρία, όπως κάθε χρόνο, μέσα από πρωτοβουλίες αγάπης και πράξεις προσφοράς πολλαπλασιάζει τις όμορφες στιγμές, χαρίζοντας σε όλους μας αισιοδοξία.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν πολλά νοικοκυριά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 7η  συνεχή χρονιά, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά. Η πρωτοβουλία – που πια έχει γίνει θεσμός για την εταιρία- υλοποιείται σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων και το Μπορούμε.

Όμως οι πράξεις αγάπης δε σταματάνε εδώ! Σε αυτό το πνεύμα της προσφοράς η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της και με όσους επισκέπτονται τα καταστήματά της… με 3 δράσεις για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα, σε 60 επιλεγμένα ΑΒητικά καταστήματα, διατίθεται το «Κουτί Αγάπης» που περιέχει βασικά είδη διατροφής*, με κόστος €4,5. Το «Κουτί Αγάπης» μπορεί ο καθένας μας να το δωρίσει όπου επιθυμεί ή να ενισχύσει με αυτό, το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος, πολλαπλασιάζοντας την προσφορά. Για κάθε «Κουτί Αγάπης», η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επιπλέον, αποκλειστικά για τα φετινά Χριστούγεννα, δημιουργήθηκε ένα μοναδικό παιδικό παραμύθι, «Το Μαγικό Πεφταστέρι», που αφηγείται την πιο λαμπερή και ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία. «Το Μαγικό Πεφταστέρι» έχει τη δική του, ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα προϊόντα καλού σκοπού της ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο να στηρίξει χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του παραμυθιού, προσφέρονται σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν παιδιά.

Τέλος, μέσα από τα προϊόντα με τη σηματοδότηση «Για Καλό Σκοπό» που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ, η προσφορά αγάπης πολλαπλασιάζεται. Η εταιρία σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές της προσφέρουν το 2% επί της τιμής πώλησης αυτών των προϊόντων σε φορείς που στηρίζουν οικογένειες σε όλη την Ελλάδα!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία γιορτή. Είναι η αγάπη, η προσφορά κι όλη η μαγεία που κρύβεται στις απλές, καθημερινές πράξεις, στα αυθόρμητα χαμόγελα και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στην ΑΒ, εδώ και 78 χρόνια η καρδιά της προσφοράς «χτυπά» ασταμάτητα.

Γιατί είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!