Αυγά και μπέικον στο Ρομάντσο

Αυγά και μπέικον στο Ρομάντσο

Kissing Strangers, Niadoka, Panos Lilis, Ρομάντσο και Αυγά με Μπέικον; Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά... πιστέψτε μας, είναι και νόστιμο και αρμονικό.

Οι τρεις δισκοθέτες Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis ξαναχτυπούν, ομολογουμένως με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αφήνουν πίσω τους το «Quelle Bromance!» και εμφανίζονται εμφανώς ανανεωμένοι με το άλλο concept ομάδας, το οποίο ονομάζεται «Eggs & Bacon».

Ίσως αισθανθείτε μια ξαφνική πείνα… Δυστυχώς με την εμφανισή τους στο Ρομάντσο δεν θα σας ικανοποιήσουν με τον πιο απλό, πλην όμως σούπερ γαστριμαργικό συνδυασμό των αυγών με μπέικον, αλλά με μια nightclub φαντασίωση που συνδυάζει μουσική, φώτα και πολύ δυνατές στιγμές.

Να τους πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Ο Niadoka έχει κάνει σούπερ remix σε πολλά γνωστά ελληνικά ονόματα, ενώ οι προσωπικές του παραγωγές κερδίζουν την προσοχή των labels τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οσονούπω μάλιστα θα κυκλοφορήσει το νέο του δισκογραφικό υλικό.

Διαβάστε ακόμη: Ο Λέων των Αθηνών

Ο Πάνος Λιλής είναι ο μισός των Lilis Brothers και μισός ιδιοκτήτης του αθηναϊκού label Gazing Records.

Τέλος, το Kissing Strangers είναι το μουσικό project του Sp Ps, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους multi culti ήχους που χρησιμοποιεί συνήθως στις μουσικές του. Το Kissing Strangers μάλιστα, ακούστηκε πρόσφατα στο MoMA στη Νέα Υόρκη σε παρουσίαση avant-garde χορογραφίας.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα θέλατε να το έχετε ακούσει στο MoMA αλλά… δεν θέλουμε γκρίνιες. Και στο Ρομάντσο τέλεια είναι! Μην σας πω ότι είναι καλύτερα!

Την Παρασκευή 7.2 στις 11 το βράδυ στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5). Η είσοδος είναι ελεύθερη (ενώ στο ΜοΜΑ είναι ελεύθερη η είσοδος μόνο μια μέρα τη βδομάδα). Enjoy! Θα τα πούμε εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Το άγνωστο βιβλίο του θρυλικού «Σαρλό»