Blue Star Ferries: Οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!

Blue Star Ferries: Οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!

Νέοι αγαπημένοι προορισμοί και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όσους απολαύσουν και φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Αιγαίο.

 

Το δόγμα ότι οι διακοπές όλων μας ξεκινούν από τη στιγμή που θα μπούμε στο πλοίο ακολουθεί πιστά η Blue Star Feries, προσφέροντας στους ταξιδιώτες άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω μοναδική.

Τα βραβευμένα πλοία Blue Star 2, Blue Star Patmos, Blue Star Paros και  Superfast XII με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά προς τα Δωδεκάνησα (Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάρπαθο) υπόσχονται ένα άνετο και πολυτελές ταξίδι.

Τα πλοία Blue Star Delos, Blue Star Paros, Blue Star Naxos, και Blue Star Patmos με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά για τις Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα), προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Όσοι γοητεύονται από τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το Blue Star 1 για Χίο,   Μυτιλήνη, Ψαρά και Οινούσσες με έως πέντε αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά.

Φέτος η Blue Star Feries ταξιδεύει και στη Σάμο με το νέο δρομολόγιο του Blue Star 2, σε μόλις σε 6 ώρες και 45 λεπτά. Με αυτό το δρομολόγιο η Σάμος συνδέεται με την Κω, τη Ρόδο και την Κάρπαθο, δίνοντάς σας νέες δυνατότητες στον προγραμματισμό των ταξιδιών σας.

Τέλος, η Blue Star Ferries ταξιδεύει με καθημερινές αναχωρήσεις και στην Κρήτη, από Πειραιά για Ηράκλειο με το Blue Horizon και από Πειραιά προς Χανιά με το Blue Galaxy. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται και επιπλέον ημερήσιες αναχωρήσεις.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ANEK LINES.

Σε κάθε πλοίο οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος των πλοίων με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό ή ξεκουραστούν στην καμπίνα και να επισκεφτούν το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House.

Στα καταστήματα των πλοίων υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet με κάρτα Wi-Fi και ανάληψης μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

Υπηρεσία @sea!

Το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με  απεριόριστες δυνατότητες.  Συνδεθείτε στο Wi-Fi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmilesκ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως  κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

BlueStarino!

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο  τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*!

*Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.