Χρηματοδότηση 174 χιλ. δολαρίων για την ελληνική Roadcube

Χρηματοδότηση 174 χιλ. δολαρίων για την ελληνική Roadcube

Η Roadcube, με ιδρυτή τον Δημήτρη Καλαβάση, εδρεύει στις ΗΠΑ και οι υπηρεσίες της προσφέρονται στην Καλιφόρνια αλλά και την Αθήνα.

Η RoadCube, εφαρμογή που λειτουργεί ως marketplace για τους οδηγούς που αναζητούν υπηρεσίες και προσφορές για τα οχήματά τους, έλαβε χρηματοδότηση 174 χιλ. δολαρίων από τρεις επενδυτές.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, CEO της Atypon, ηγήθηκε της χρηματοδότησης ενώ ακόμη συμμετείχαν το iqbility της Quest και η Metavallon Ventures LTD.


Η Roadcube, με CEO και ιδρυτή τον Δημήτρη Καλαβάση, εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι υπηρεσίες της προσφέρονται στην Καλιφόρνια αλλά και την Αθήνα. H επέκταση στις HΠΑ, μάλιστα, είχε γίνει με την υποστήριξη του προγράμματος The Accelerator της Metavallon.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και iOS κινητά και παρέχει ανταγωνιστικές τιμές, προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες για καύσιμα, καθάρισμα, πάρκινγκ και συντήρηση του οχήματος ή της μοτοσικλετας ενώ ταυτόχρονα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε προγράμματα επιβράβευσης.

Η Roadcube, συνδεέται με τους τραπεζικούς λαγαρισμούς και τις κάρτες των χρηστών ώστε οι υπηρεσίες να πληρώνονται απευθείας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.