Χρήστος Χαρπαντίδης: Στην Παπαστράτος πιστεύουμε στη χώρα, κάνουμε αυτό που χρειάζεται

Χρήστος Χαρπαντίδης: Στην Παπαστράτος πιστεύουμε στη χώρα, κάνουμε αυτό που χρειάζεται

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μιλάει στο Fortune για τη διάκρισή της στην έρευνα Most Admired Companies (βίντεο). 

«Αισθάνομαι εξαιρετικά. Πάντα θεωρούσα ότι είμαι τυχερός που ζω και εργάζομαι στην Παπαστράτος. Και κυρίως αισθάνομαι περήφανος για αυτό που είναι η εταιρεία σήμερα και εδώ και 86 χρόνια».

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει τη διάκριση της Παπαστράτος στην ετήσια έρευνα του Fortune και της KPMG, Most Admired Companies, o Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της, Χρήστος Χαρπαντίδης.  «Ένας παράγοντας που μας κατέταξε και φέτος στις πρώτες θέσεις της λίστας Most Admired Companies in Greece είναι ότι είμαστε παρόντες εδώ και 86 χρόνια στην κοινωνία και αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης μας, ακόμη και σε δύσκολες εποχές, δημιουργώντας οφέλη για την ελληνική οικονομία» τονίζει.

Ο κ. Χαρπαντίδης αναφέρει επίσης ότι η μεγάλη επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ από την Philip Morris International (PMI), για τη μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS, βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η Ελλάδα  είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο που θα παράγει αυτά τα προϊόντα.

Ακόμη επισημαίνει ότι η χώρα μας διαθέτει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και ταλέντο, στοιχεία που οδήγησαν τη PMI να επιλέξει τη Παπαστράτος για την επένδυση. «Στην Παπαστράτος φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους με την καινοτομία, χτίζουμε το μέλλον τους».

Τέλος μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία, αναφέροντας ότι ο καθένας πρέπει να πιστέψει στις δυνατότητες της Ελλάδας.  «Όλοι μαζί πρέπει να κινήσουμε την οικονομία μας προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά πρέπει να πιστέψουμε πρώτα. Αυτό είναι που μου λείπει».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Χρήστου Χαρπαντίδη στον Τάσο Ζάχο.