Χριστουγεννιάτικες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον ΟΛΠ ΑΕ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον ΟΛΠ ΑΕ
OLP, ROUTSIS, 29JUN2012

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του λιμανιού να διαχέονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών.

Στη διάθεση 500 διατακτικών για αγορά αγαθών στα μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, καθώς και τη διάθεση δώρων για τα παιδιά, προχώρησε για πρώτη φορά φέτος ο ΟΛΠ ΑΕ θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση ανέργων οικογενειών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Επίσης σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των γειτονικών Δήμων διανεμήθηκαν τρόφιμα και δώρα σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής ενώ σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πειραιώς, ο ΟΛΠ ΑΕ ενίσχυσε τα συσσίτια που διοργανώνει ο ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου.

Εξάλλου, όπως κάθε χρόνο, στον ΟΛΠ πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας όπου βραβεύθηκαν αριστούχοι μαθητές και φοιτητές. Ο διευθύνων σύμβουλος Fu Chengqiu, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι βασική προτεραιότητα της ΟΛΠ ΑΕ είναι τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά να διαχέονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών.