Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από την Sony

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από την Sony

Η Sony επιλέγει για εσάς προϊόντα με απεριόριστες δυνατότητες για αξέχαστες γιορτές με μοναδικά δώρα.

Η εορταστική περίοδος έφτασε και η Sony σας προτείνει προϊόντα που συγκαταλέγονται στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές αφίξεις για να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μοιράζοντας χαρά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, φέρτε το σινεμά στο σπίτι σας!
Δώστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία να απολαύσουν στην οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού, τις πιο παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

«Μπείτε» στην Τρίτη Διάσταση και απολαύστε τις αγαπημένες σας 3D ταινίες με την τηλεόραση LED BRAVIA W9 και την τεχνολογία Motionflow XR™, για καλύτερη εμπειρία στην παρακολούθηση γρήγορων σκηνών δράσης και για gaming και ένα μοναδικό ηχείο μήκους 1,2 μέτρων με σχεδιασμό long duct που διπλώνεται έξυπνα σε μία μικρή μονάδα, κρυμμένη πίσω από την οθόνη της τηλεόρασης. Η W9 διαθέτει ακόμα NFC, One-touch mirroring, που σας επιτρέπει να προβάλετε με ευκολία περιεχόμενο στην W9, ακόμα και από το κινητό σας.

Για ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου, επιλέξτε την HT-CT660 μπάρα ηχείων με καθηλωτικό ήχο 3D  με την τεχνολογία S-Force PRO Front Surround, λειτουργία  NFC/ Bluetooth® και  ασύρματο subwoofer για να βάλετε τέρμα στην ακαταστασία και στα καλώδια.

Διαβάστε ακόμη: Η Sony επιστρέφει με νέες φωτογραφικές μηχανές και φακούς

Αν πάλι δεν θέλετε να χάσετε το παραμικρό από την εμπειρία του κινηματογράφου, η Sony σας προτείνει το BDV-N7100W σύστημα οικιακού κινηματογράφου 4K και Blu-ray™ 3D με 4Κ ποιότητα εικόνας 4 φορές καλύτερη από το Full HD, τεχνολογία Triluminos Colour, NFC/ Bluetooth® και ενσωματωμένο Wi-Fi®.

Φωτογραφίστε και φωτογραφηθείτε… πάντα και παντού!
Τραβήξτε φωτογραφίες από όλες τις αγαπημένες σας στιγμές από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, μέχρι την βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, ακόμα και «το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη»!

Ένα δώρο για όλους! Οι νέες απίστευτες φωτογραφικές μηχανές – φακοί Cyber-shot™ DSC-QX100 και DSC-QX10 είναι η τέλεια πρόταση για όλους. Συνδέονται με το τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi ενώ ταιριάζουν με όλα τα κινητά, για να έχετε πάντα μαζί σας την υπέρτατη φωτογραφική μηχανή, σε μια συσκευή και με μια απλή κίνηση χάρις στην τεχνολογία NFC για εύκολη σύνδεση one-touch.

Με βάρος μόλις 105 γρ. (με την μπαταρία και το Memory Stick Micro), η Cyber-shot™ DSC-QX10 συνδυάζει έναν αισθητήρα Exmor R™ CMOS, 18,2 ενεργών megapixel, με έναν υψηλής ποιότητας φακό Sony G Lens.

Η Cyber-shot™ DSC-QX100 διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor R™ CMOS, τύπου 1,0, με 20,2 ενεργά megapixels και φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T* με ευρύ διάφραγμα και οπτικό ζουμ 3,6x.

Διαβάστε ακόμη: Η Sony φέρνει το μικροσκοπικό PlayStation Vita TV

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot και ισχυρό επεξεργαστή BIONZ.

Για όλους όσοι επιθυμούν επαγγελματική ποιότητα φωτογραφίας για τα οικογενειακά πορτρέτα των Χριστουγέννων και όχι μόνο, η Sony σας προτείνει την νέα φωτογραφική μηχανή τσέπης, NEX-5T 16-50 mm, με αισθητήρα APS-C με 16,1 ενεργά megapixel,  υβριδική αυτόματη εστίαση, Wi-Fi®, NFC και ανακλινόμενη οθόνη αφής LCD 180°.

Η compact φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX50V, με ζουμ 30x, αισθητήρα 20,4 megapixel, λειτουργίες PASM και travel zoom, είναι ιδανική για όλες τις χειμερινές εξορμήσεις.

Εξίσου ιδανικός συνταξιδιώτης είναι και η ελαφρυά καi λεπτή Cyber-shot™ WX300, με οπτικό ζούμ 20x και lifestyle zoom. Κυκλοφορεί σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και άσπρο χρώμα για να επιλέξετε ποιό σας ταιριάζει πιο πολύ.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, ιδανικός σύντροφος για τις χειμερινές εκδρομές και τις πίστες του σκι είναι η Action Cam AS30 με ανάλυση Full HD, αισθητήρα Exmor R™ CMOS, Wi-Fi® & NFC, GPS και λειτουργία  SteadyShot για τέλειες ομαλές λήψεις.

Αν πάλι θέλετε να βιντεοσκοπήσετε όλες τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές, από τον στολισμό του δέντρου μέχρι το οικογενειακό δείπνο και τα κάλαντα, τότε επιλέξτε την Handycam® PJ320E πλήρους ανάλυσης HD με μνήμη Flash, με Full HD, ενσωματωμένη συσκευή προβολής, ευρυγώνιο φακό G, αισθητήρα Exmor R™ CMOS, ενεργή λειτουργία Optical SteadyShot και HDMI®.

Διαβάσετ ακόμη: Φακοί για smartphones από την Sony

Πάρτε τη μουσική σας μαζί… στις Χριστουγεννιάτικες βόλτες σας στην πόλη ή στις εξορμήσεις σας στο βουνό!
Για εσάς που δεν θέλετε να αποχωριστείτε ούτε στιγμή την αγαπημένη σας μουσική, η Sony προτείνει συσκευές αναπαραγωγής ήχου για να μην μείνετε ποτέ χωρίς μουσική, από την πίστα του παγοδρομίου μέχρι το αεροπλάνο και το ski bus!

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική σε απίστευτη ποιότητα με την συσκευή αναπαραγωγής MP3 Walkman® 3 σε 1, NWZ-WH303. Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά με ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής MP3 με ηχεία ήχου Surround για μεγάλη διάρκεια αναπαραγωγής και ελευθερία κινήσεων.

Αν θέλετε να απολαμβάνετε αδιάκοπα και παντού την μουσική σας, η Sony σας προτείνει τα κορυφαία ακουστικά MDR-10RC και MDR-10RBT, που δημιουργήθηκαν για εσάς σε συνεργασία με το συγκρότημα The Script για τέλειο ήχο.

Τα ελαφριά, compact ακουστικά MDR-10RC είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις μετακινήσεις και τα χειμερινά ταξίδια σας, με συμπαγή σχεδιασμό που διπλώνει και πολύ μαλακά μαξιλαράκια για να μην κουράζονται τα αυτιά σας, και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική για ώρες.

Τα ασύρματα ακουστικά MDR-10RBT υπόσχονται να σας συντροφεύουν παντού μεταφέροντας πεντακάθαρο ήχο από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας με σύνδεση Bluetooth® και One-touch NFC για 17 ώρες, μεταξύ των φορτίσεων της μπαταρίας.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές συνομιλίες hands-free, ενώ το καλώδιο των MDR-10RC λειτουργεί και και ως ένα εύχρηστο ενσωματωμένο χειριστήριο για να επιλέγετε, εύκολα, τα κομμάτια της μουσικής που θέλετε να ακούσετε.

Και για τους πιο απαιτητικούς, η Sony σας προτείνει την συσκευή αναπαραγωγής βίντεο MP3 WALKMAN® NWZ-E584 με λειτουργία ClearAudio+ μνήμη 8 GB και δώρο τα υψηλής ποιότητας για πανίσχυρο ήχο ακουστικά MRDZX300.

Διαβάστε ακόμη: Ήρθε η ώρα για το Playstation 4

Χαρίστε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο που… πήρατε ποτέ!
Τα νέα μοντέλα VAIO υπόσχονται να μην σας αφήσουν μόνους ούτε στιγμή ξεκινώντας από τα φετινά Χριστούγεννα! Οι καινούργιοι φορητοί υπολογιστές της Sony, εκτός από τον νέο απίστευτο σχεδιασμό και τη φορητότητα, χάρις στο πολύ μικρό βάρος τους, σας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες και υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύετε.

Για εσάς που δεν αποχωρίζεστε ποτέ το laptop σας, η Sony σας προτείνει το VAIO® Tap 11, το πιο λεπτό (9.9mm) tablet PC στον κόσμο με Windows 8 και επεξεργαστή Intel® Core™ [1], για να χωράει στη τσάντα σας! Το πληκτρολόγιο μπορεί να αφαιρεθεί και να λειτουργήσει ασύρματα για να πληκτρολογείτε άνετα, κρατώντας το πληκτρολόγιο στην αγκαλιά σας ή πάνω στο γραφείο σας. Όταν τελειώσετε, επανασυνδέστε στην οθόνη το πληκτρολόγιο, το οποίο θα επαναφορτιστεί αυτόματα, λειτουργόντας ταυτόχρονα και ως κάλυμμα. Και για να χειρίζεστε τα πάντα από τον υπολογιστή σας, το VAIO® Tap 11 σας δίνει την δυνατότητα να βγάζετε φωτογραφίες και να τις επεξεργάζεστε με τη γραφίδα digitizer, καθώς και να χειρίζεστε την τηλεόραση ή το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας σας.

Ενώ για όσους θέλουν οθόνη πολλών ιντσών και απεριόριστες δυνατότητες, το κομψό και δυνατό VAIO® Fit multi-flip™, είναι η ιδανική επιλογή, αφού σας προσφέρει οθόνη αφής 15,5’’ ή 13,3’’ και λιτό σχεδιασμό με στοιχεία αλουμινίου, ενώ μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα σε tablet και σε οθόνη προβολής για να δείτε τις αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες ταινίες ακόμα κι αν δεν μείνετε στο σπίτι. Για όσους θέλουν να κρατήσουν όλες τις οικογενειακές γιορτινές στιγμές, μπορείτε να βγάλετε στην επιφάνεια τον σκηνοθέτη που κρύβετε μέσα σας, με την έκδοση του Imagination Studio™ για VAIO, την εύχρηστη σουίτα λογισμικού δημιουργικότητας εικόνας και ήχου που δημιούργησε η Sony για να ρετουσάρετε τα οικιακά σας βίντεο από τις διακοπές σας ή από το Χριστουγεννιάτικο θεατρικό των παιδιών σας, με επαγγελματικά εφέ, ή για να δημιουργήσετε και μοιραστείτε φανταστικά μουσικά κομμάτια.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη TRILUMINOS® για κινητές συσκευές με Full HD και την τεχνολογία υπερ-ανάλυσης της Sony, το X-Reality™ για κινητές συσκευές καθώς και οθόνη αφής Full HD και γραφίδα Digitizer. Για να μην χάνετε στιγμή από τις εορταστικές σας περιπέτειες, τα VAIO® Tap 11 και VAIO® Fit multi-flip™ (μόνο στο VAIO Fit 13A), έρχονται με κάμερα 8 megapixel και αισθητήρα Exmor RS™ for PC, για εικόνες με πολλές και καθαρές λεπτομέρειες.

Τα VAIO® Tap 11 και VAIO® Fit multi-flip™, διαθέτουν επιπρόσθετα και τη λειτουργία ClearAudio+ για ακριβή ήχο σε ευρύ ηχητικό φάσμα από βαθιά μπάσα σε έντονα πρίμα και υψηλή απόδοση για να ντύσετε ηχητικά από τον στολισμό του δέντρου, μέχρι το ρεβεγιόν με τις δικές σας μουσικές επιλογές χωρίς να χάνετε σε ποιότητα. Ταυτόχρονα, με τη λειτουργία NFC, μπορείτε να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας Χριστουγεννιάτικα κομμάτια και την playlist του ρεβεγιόν με όλους τους φίλους σας, για να μεταφέρετε το χαρούμενο και οικογενειακό κλίμα σε όλους!


[1] Από 4 Σεπτεμβρίου 2013, χωρίς το πληκτρολόγιο