Coffee Island: Η καινοτομία στην υπηρεσία της απόλαυσης του καφέ

Coffee Island: Η καινοτομία στην υπηρεσία της απόλαυσης του καφέ

Νέες κάψουλες κατάλληλες για χρήση σε μηχανές τύπου  Nespresso στα «χέρια» της εταιρείας.

Τα Coffee Island ανακοινώνουν μία καινοτομία για την ελληνική αγορά, τις Magic Capsules Espresso, όπου το άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ από μία πλούσια γκάμα καφέ εσπρέσο, «εσωκλείεται» σε μικροσκοπικές κάψουλες κατάλληλες για χρήση σε μηχανές τύπου Nespresso® για μέγιστη απόλαυση σε άρωμα και γεύση.

Η συνήθεια του καφέ αποτελεί μια από τις πιο σταθερές αξίες του Έλληνα καταναλωτή. Η Coffee Island διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων καφεκοπτείου, εντάσσοντας στο προϊοντικό της mix τις πρωτοποριακές «φρέσκιες» κάψουλες Magic Capsules Espresso. Οι μαγικές κάψουλες παρασκευάζονται με φρεσκοαλεσμένο καφέ στα καφεκοπτεία Coffee Island με σκοπό να διατηρούν τη φρεσκάδα των ποικιλιών καφέ Coffee Island προσφέροντας στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καφέ γεμάτο γεύσεις και πλούσιο άρωμα.

Με την πρωτοβουλία αυτή τα Coffee Island προσφέρουν όλες τις ποικιλίες καφέ του καφεκοπτείου τους (χαρμάνια espresso, μονοποικιλίες φίλτρου, αρωματικούς φίλτρου) σε μορφή κάψουλας συμβατές με μηχανές Nespresso®. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να γεύεται τον καφέ της αρεσκείας του στο σπίτι, με υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Οι κάψουλες Magic Capsules Espresso διανέμονται σε πρωτότυπη συσκευασία ενώ η παρασκευή τους είναι εύκολη καθώς γεμίζονται στο κατάστημα κατόπιν παραγγελίας και είναι συμβατή με τις μηχανές Nespresso®. Η εμπορική συσκευασία είναι χωρητικότητας 10 κάψουλων με μοναδικό design και δημιουργικό βασισμένο στην νέα εταιρική ταυτότητα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Marketing Ζαπανιώτης Αλέξανδρος επισήμανε ότι: «H πρόκληση για την αγορά του καφέ, είναι η αναζήτηση της καινοτομίας και η αποφυγή της ρουτίνας στην κατανάλωση. Όταν πρόκειται για μια καθημερινή συνήθεια, μεγάλη μερίδα του κοινού φτάνει σε ένα σημείο κορεσμού, επιθυμώντας να εμπλουτίσει τις γευστικές εμπειρίες του.»

Διαβάστε ακόμα:

Το ελληνικό «νησί» του καφέ

H Ελλάδα εξάγει (κουλτούρα) καφέ