COSMOTE Business One: Ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σου για να μεγαλώσει

COSMOTE Business One: Ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σου για να μεγαλώσει

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση για να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι επιχειρήσεις μπορεί να είναι ένας δημιουργικός και ενδιαφέρον κόσμος, αλλά όπως όλα τα πράγματα απαιτούν κόπο, προσπάθεια και χρόνο.

Πώς μπορεί μια επιχείρηση να αντιμετωπίζει καθημερινά τις προκλήσεις που εμφανίζονται, να στέκεται στα πόδια της και να ξεπερνά συχνά τα όριά της; Tα προγράμματα COSMOTE Business One έρχονται να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια, επβεβαιώνοντας ξανά πώς η COSMOTE βρίσκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

Με απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία, ασύλληπτες ταχύτητες internet (VDSL & 4G), υπηρεσίες Cloud και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου Smart Office βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν, να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και να αποτελέσουν την επόμενη γενιά ελληνικών επιχειρήσεων.

Τη δική τους εμπειρία, από τη συμβολή του COSMOTE Business One στην εξέλιξη της επιχείρησής τους, μεταφέρουν τρεις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις. Ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους και αποτελούν τους νικητές της «Επόμενης Γενιάς Επιχειρήσεων» από την COSMOTE, της δράσης που αναδεικνύει οικογενειακές επιχειρήσεις με ιστορία αλλά και όραμα. Στις τρεις νικήτριες επιχειρήσεις προσφέρθηκε online προβολή και αναβάθμιση της επικοινωνίας τους, με δωρεάν COSMOTE Business One για 18 μήνες.

«Το Smart Office μας έχει βοηθήσει να οργανώσουμε καλύτερα την εταιρεία μας», είπαν οι Σπύρος & Θοδωρής Χανιωτάκης, ιδιοκτήτες της εταιρείας υποδημάτων «Chaniotakis». Οι Βασίλης και Λεωνίδας Χαλβατζής, ιδιοκτήτες της εταιρείας τροφίμων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ», εστίασαν στις δυνατότητες για εξ αποστάσεως συνεργασία, που τους προσφέρει το Cloud του COSMOTE Business One, λέγοντας χαρακτηριστικά: «η επιχείρησή μας είναι μοιρασμένη σε Αθήνα και Σκύδρα, αλλά με το COSMOTE Business One είναι σαν να είμαστε μαζί». Ο Μάνος Αλεξόπουλος, Managing Director της εταιρείας Design Επίπλων al2, τόνισε τις υψηλές ανάγκες σταθερής & κινητής επικοινωνίας που έχει η επιχείρησή του, «στις οποίες ανταποκρίνεται απόλυτα η COSMOTE και το πρόγραμμα COSMOTE Business One».

Γνωρίστε και εσείς με ποιους τρόπους το  COSMOTE Business One μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση να εξελιχθεί στο link.