Δεύτερος γύρος χρηματοδότησης για το Tapely

Δεύτερος γύρος χρηματοδότησης για το Tapely

Νέα χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ από το το Jeremie Openfund II για την ελληνική μουσική πλατφόρμα.

Σε συνέχεια του πρώτου γύρου χρηματοδότησης ύψους 200.000 ευρώ, το Tapely (μία online ελληνική μουσική πλατφόρμα όπου χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν τις δικές τους μουσικές συλλογές ή και να ακούσουν τις συλλογές άλλων) ανακοίνωσε σήμερα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II.

Τα άμεσα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν τη δυναμική ανάπτυξη της κοινότητας χρηστών, καθώς επίσης την προσθήκη μίας σειράς καινοτόμων χαρακτηριστικών στην πλατφόρμα και τη σημαντική διεύρυνση της ομάδας του Tapely.

Αυτήν τη στιγμή το Tapely αριθμεί πάνω από 25.000 προσωποποιημένες συλλογές, φτιαγμένες από χρήστες και διαθέσιμες για ακρόαση, ενώ μέσα στους τελευταίους μήνες η πλατφόρμα έχει δει μεγάλη ανάπτυξη: Οι αναπαραγωγές τραγουδιών ξεπερνούν τις 320.000 τον μήνα, ενώ το 50% των επισκεπτών του προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα, το Tapely, απασχολεί μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, με κεντρικό στοιχείο της νέα έκδοσης την ευκολία περιήγησης στον ανεξάντλητο κατάλογο των μουσικών συλλογών.