Διαγωνισμός Fortune: Κερδίστε ένα δείπνο για δύο στο εστιατόριο Il Tramonto στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Διαγωνισμός Fortune: Κερδίστε ένα δείπνο για δύο στο εστιατόριο Il Tramonto στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με άφθονο «Vino Vero»!

Μπείτε στη σελίδα του FortuneGreece στο Facebook, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα ξεχωριστό δείπνο για δύο άτομα στο εστιατόριο «Il Tramonto» στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Βραδιές «Vino Vero» με κρασί και μουσική!

«Il Tramonto» στα ιταλικά σημαίνει ηλιοβασίλεμα και σίγουρα δεν υπάρχει πιο κατάλληλο όνομα για το ιταλικό εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, αφού είναι γεγονός ότι το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα από τη βεράντα του Il Tramonto, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Αυτήν την Τετάρτη 24 Ιουλίου, το Il Tramonto διοργανώνει την τελευταία «Vino Vero» βραδιά: Ένα υπέροχο μενού τεσσάρων πιάτων που έχει εμπνευστεί ο chef του εστιατορίου Αλέξανδρος Χούσος, συνοδευόμενο από μερικές από τις καλύτερες ετικέτες ελληνικών και ιταλικών  κρασιών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γνωστός Dj Κώστας Ζήκος θα δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας τις γαστρονομικές και οινικές σας επιλογές με ήχους lounge και ιταλικής μουσικής, και θα ανεβάσει το ρυθμό όσο η γευστική ένταση του προσφερόμενου κρασιού δυναμώνει.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του FortuneGreece και μπορεί να έχετε την τύχη να περάσετε κι εσείς μια υπέροχη«Vino Vero»  βραδιά!