Διάκριση δύο ελληνικών ξενοδοχείων στο MR&H Top Mediterranean Resort Awards 2018

Διάκριση δύο ελληνικών ξενοδοχείων στο MR&H Top Mediterranean Resort Awards 2018

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του προσεχούς συνεδρίου MR & H Φόρουμ. 

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) ανακοίνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου τους νικητές των Top Mediterranean Resort Awards, που θεσμοθετήθηκαν για να αναγνωρίσουν τα κορυφαία σύνθετα τουριστικά θέρετρα στην περιοχή.

Κατόπιν δημόσιας ψηφοφορίας με μεγάλη συμμετοχή, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα θέρετρα ως νικητές των βραβείων του 2018:

  • Νικητής του κορυφαίου θέρετρου της Μεσογείου (Top Mediterranean Resort) – σε λειτουργία: Grace Santorini
  • Νικητής του κορυφαίου θέρετρου της Μεσογείου (Top Mediterranean Resort) – υπό ανάπτυξη: Fouka Bay

Μετά την ανακοίνωση των νικητών, ο Alexi Khajavi, διευθύνων σύμβουλος της EMEA Hospitality + Travel Group, Questex, δήλωσε ότι: «Συγχαρητήρια στο Santorini Grace και στο Fouka Bay, δύο καινοτόμους προορισμούς και εξαιρετικά παραδείγματα κορυφαίων τουριστικών θέρετρων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αυξημένο ενδιαφέρον για τα βραβεία μας φέτος, με την καταγεγραμμένη αύξηση τόσο του αριθμού των υποψηφιοτήτων όσο και του αριθμού των ψήφων που ελήφθησαν σε σχέση με πέρυσι. Η στενή συνεργασία με τους φορείς εκμετάλλευσης, ανάπτυξης και τους επενδυτές σε όλη αυτή τη διαδικασία έχει αποδείξει τη δυναμική σε αυτόν τον τομέα των ακινήτων, και για αυτό ανυπομονώ να καλωσορίσω τους νικητές και όλους όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα στο συνέδριό μας τον επόμενο μήνα.»

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λάβουμε αυτή την αναγνώριση από έναν φορέα με τέτοιο κύρος. Το Fouka Bay στη βόρεια ακτή της Αιγύπτου είναι αποτέλεσμα μιας φιλοδοξίας που οδηγούσε την Tatweer Misr να δημιουργήσει το καλύτερο πολυτελές θέρετρο για οικογένειες στην περιοχή», δήλωσε ο Ahmed Shalaby, διευθύνων σύμβουλος της Tatweer Misr μετά την ανακοίνωσή του ως νικητής. «Για τις διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε αυτό το έργο, όπως και για εμένα, το Fouka Bay είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, που αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην οικοδόμηση προστιθέμενης αξίας τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ιδιοκτήτες μας. Η Tatweer Misr συνεχίζει εντατικά την ανάπτυξη άλλων σημαντικών σύνθετων τουριστικών θέρετρων στην Αίγυπτο, συμπεριλαμβανομένου του Il Monte Galala στο Sokhna, το οποίο θα ανοίξει το προσεχές έτος και πιο πρόσφατα το Bloomfields στο Κάιρο».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, η Λένα Λιβανίδου, επικεφαλής Ευρώπης των Grace Hotels, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Grace Santorini ψηφίστηκε ως Top Mediterranean Resort 2018. Η κατάκτηση αυτής της διάκρισης είναι μαρτυρία της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς του κάθε συναδέλφου για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που βλέπουμε το ξενοδοχείο να συνεχίζει να λάμπει σε αυτή την πολύ ανταγωνιστική αγορά.».

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, στις 13.45 (τοπική ώρα) την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του προσεχούς συνεδρίου MR & H Φόρουμ. Το MR & H είναι ο μοναδικός τόπος συνάντησης της Μεσογείου, για σύνθετα τουριστικά θέρετρα, τις επενδύσεις και την ανάπτυξη ξενοδοχείων. Σήμερα συμπληρώνοντας το τέταρτο έτος του, το MR & H έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα μοναδικό περιβάλλον για επιχειρηματικές συζητήσεις, συμφωνίες και ανακάλυψη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 17 – 19 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα τον ενοτήτων του συνεδρίου MR & H προσφέρει μια ανάλυση τάσεων, επενδυτικής επίγνωσης και μεθόδων χρηματοδότησης, παράλληλα με συζητήσεις επί πρακτικών θεμάτων, όπως η κατάλληλη δομή για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία και διαχείριση των σχέσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων στην ανάπτυξη σύνθετων τουριστικών θέρετρων. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο και διαθέσιμο για να το δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MR & H 2018, οι ν δια φερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.mrandh.com .

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Questex Hospitality Group εξυπηρετεί παγκοσμίως τους κλάδους τουρισμού, ταξιδιωτικών υπηρεσιών και συναφών δραστηριοτήτων, οι οποίοι συνεισφέρουν συνολικά πάνω από 6 τρισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο ΑΕΠ.