Διάκριση της ElvalHalcor στα Growth Awards για την επενδυτική της πολιτική

Διάκριση της ElvalHalcor στα Growth Awards για την επενδυτική της πολιτική
Photo:

H εταιρεία πέρυσι ξεκίνησε την υλοποίηση του νέου μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας στα προϊόντα έλασης αλουμινίου.

Η ElvalHalcor διακρίθηκε στα βραβεία ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” και βραβεύτηκε στην κατηγορία “Επενδύσεις”.

Ο θεσμός των “Growth Awards”, που αποτελούν κοινή πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, ολοκληρώθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά επιβραβεύοντας, επτά συνολικά επιχειρήσεις για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας προοπτικής στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ElvalHalcor, Δημήτρης Κυριακόπουλος παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε ότι: «Για μας, η σημερινή διάκριση επιβραβεύει την επενδυτική προσήλωση της ElvalHalcor, που βασίζεται στη συνεχή καινοτομία, στην ανταγωνιστικότητα και στη βιώσιμη ανάπτυξη». Παράλληλα τόνισε ιδιαίτερα την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων της εταιρείας που με υψηλή εξειδίκευση, τεχνογνωσία, ομαδικότητα και σταθερή αφοσίωση συντελούν στην επίτευξη του οράματος της ElvalHalcor και στηρίζουν την πορεία της για µία σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.

Επιπρόσθετα, ο κ. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στις επενδύσεις της ElvalHalcor, σημειώνοντας ότι: «Η παρούσα βράβευση αφορά στην επενδυτική δραστηριότητα μέχρι το 2017, αλλά δεν μένουμε εκεί. Το 2018, ξεκίνησε η υλοποίηση του νέου μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας στα προϊόντα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor. Συνολικά, οι επενδύσεις μας στη διετία 2018-2019 θα φτάσουν στο ύψος των 200 εκατ. ευρώ». Επίσης επισήμανε ότι: «Η ElvalHalcor πιστεύει και επενδύει σταθερά στην Ελλάδα. Έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον».