Διακρίσεις ανώτερης γεύσης για τη Lidl Hellas

Διακρίσεις ανώτερης γεύσης για τη Lidl Hellas
epa03742612 (FILE) A file picture dated 22 February 2007 shows people entering a Lidl supermarket in Ludwigsburg, Germany, 22 February 2007. The famoius German discount supermarket is considering expanding it chain to the USA. According to a company spokesman the move has been deemed as feasible and viable EPA/MARIJAN MURAT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η επιτροπή, εκτός από τη γεύση αξιολογεί και βάσει οργανοληπτικών κριτηρίων όπως: οσμή, υφή και όψη του προϊόντος.

Δύο διεθνείς διακρίσεις απέσπασε η Lidl Hellas στο πλαίσιο των βραβείων Ανώτερης Γεύσης 2017 που πραγματοποιήθηκε στο International Taste & Quality Institute (iTQi):

· Η φρέσκια ελληνική τσιπούρα της Lidl έλαβε 3 χρυσά αστέρια που αντιστοιχούν στην υψηλότερη βαθμολόγηση.

· Το φρέσκο ελληνικό λαβράκι της Lidl έλαβε 2 χρυσά αστέρια, που αντιστοιχούν σε αξιοσημείωτη γεύση.

Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από φημισμένους και βραβευμένους ευρωπαίους σεφ και αξιολογεί προϊόντα από όλον τον κόσμο, που δοκιμάζονται σε blind tests, ώστε οι κριτές να μην γνωρίζουν την προέλευσή τους. Η επιτροπή, εκτός από τη γεύση αξιολογεί και βάσει οργανοληπτικών κριτηρίων όπως: οσμή, υφή και όψη του προϊόντος.

Στο ιχθυοπωλείο μας στα Lidl θα ανακαλύψετε τα πιο λαχταριστά ελληνικά ψάρια. Πεντανόστιμα και πολύτιμα για τη διατροφή όλης της οικογένειας. Τα φρέσκα ψάρια μας προέρχονται από υπερσύγχρονες μονάδες ιχθυοτροφείων στις θάλασσες του Ιονίου, της Πελοποννήσου και της Εύβοιας και μεγαλώνουν σε καθαρά νερά, που ανανεώνονται από φυσικά ρεύματα. Πληρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες παραγωγής και υγιεινής και έχουν κερδίσει κορυφαίες διακρίσεις ποιότητας.

Μια διεθνής βράβευση για τα ελληνικά ψάρια της Lidl που εγγυάται πως έχετε στο πιάτο σας ολόφρεσκα, πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια για εσάς και την οικογένειά σας.