Dine Athens: Η γαστρονομική εβδομάδα από την Alpha Bank επιστρέφει

Dine Athens: Η γαστρονομική εβδομάδα από την Alpha Bank επιστρέφει

Για τρίτη συνεχή χρονιά το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια.

Στην Αθήνα πραγματοποιείται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η γαστρονομική εβδομάδα «Dine Athens» από την Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, κατά τη διάρκεια του τρίτου «Dine Athens», από την 1η έως την 11η Φεβρουαρίου 2018, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15 ευρώ, 30 ευρώ και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικώς για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Στο πλαίσιο του περυσινού «Dine Athens Restaurant Week», από την 1η έως την 12η Φεβρουαρίου 2017, περισσότεροι από 12.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Επιπλέον, η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια, λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, καθώς στο πλαίσιο της διοργανώσεως τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».