Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη φυλακή

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη φυλακή

Πρόκειται για τον φερόμενο ως συνοδηγό του Γιώργου Ρουπακιά κι έναν ακόμη εμπλεκόμενο με την δολοφονική επίθεση.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος, που φέρεται να ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει και προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία.

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή Διαφθοράς. Πρόκειται για τον 36χρονο Αθανάσιο Τζόρβα, κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ο οποίος, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Διαβάστε ακόμη: «Υπήρχε εντολή να “φάνε” τον Φύσσα» 

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε στις Αρχές την περασμένη εβδομάδα και μετά από προθεσμία που είχε λάβει οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή της υπόθεσης για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 36χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, όπως φαίνεται να προέκυψε και από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και την καταγραφή των στιγμάτων κινητών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας την επίμαχη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου, Νίκαιας κλπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ