Disrupt Greece 2018: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό

Disrupt Greece 2018: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό

Οι αιτήσεις παρατείνονται για τον μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας μέχρι τις 25 Ιουνίου. 

Πρώτη δημοσίευση 23/05/2018 03:23:19 μμ

O μεγάλος διαγωνισμός καινοτομίας Disrupt Greece διεξάγεται φέτος για δεύτερη χρονιά και αναμένεται να οδηγήσει τις ομάδες που θα διακριθούν σε ένα μεγάλο event στις 25 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι φετινοί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συνολικές υπηρεσίες ύψους 100.000 ευρώ και να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ένα δυναμικό κοινό από επιχειρηματίες και επενδυτές.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται μέχρι τις 25 Ιουνίου, λόγω του εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος για τον φετινό διαγωνισμό. Οι κριτές ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλές υποσχόμενες, καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες ανάμεσα στις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

FortuneGreece και Industry Disruptors – Game Changers, μαζί με τον στρατηγικό συνεργάτη της πλατφόρμας, την εταιρεία Παπαστράτος, καλούν τις startups που θέλουν να παρουσιάσουν τη δράση τους και να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα αναδείξει τις ικανότητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 25 Ιουνίου.

O πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης αναφέρει σχετικά:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Παπαστράτος έχει τη χαρά να είναι στρατηγικός συνεργάτης του Disrupt Greece. Ο κύκλος καινοτομίας που με επιτυχία άνοιξε το 2017, εξελίσσεται σε μια δυναμική πλατφόρμα για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, σε ένα εργαλείο ουσιαστικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Η ενίσχυση του οικοσυστήματος των Start-ups αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα και στρατηγική επιλογή, γιατί το μέλλον βρίσκεται ακριβώς εκεί: στις φρέσκιες ιδέες, στην επιχειρηματική τόλμη, στα μικρά λάθη και στις γρήγορες προσαρμογές, σε όλα αυτά που ανατρέπουν το σήμερα για να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο.

Αυτό έκανε και η Παπαστράτος μέσα από την στροφή της στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, εγκαταλείποντας μετά από 87 χρόνια την παραγωγή τσιγάρων. Πιστεύουμε επομένως στον δρόμο που ανοίγει το Disrupt Greece. Με τον δικό μας τρόπο τον ακολουθούμε και εμείς, σαν μία startup … 87 ετών».

Τον διαγωνισμό καινοτομίας στηρίζουν και φέτος τα σημαντικότερα μέλη του ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ενώ το Disrupt Greece για το 2018 τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Επιπλέον, η ΣΟΛ, η μεγαλύτερη εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα, θα σχεδιάσει για τους φετινούς φιναλίστ του διαγωνισμού ένα πρόγραμμα πρακτικής και τεχνικής βοήθειας για την συνολική οικονομική και αναπτυξιακή εικόνα του εγχειρήματός τους.

Οι αιτήσεις παρατείνονται. Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Πηγή: Disrupt Greece