Δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ από τον Όμιλο Κοπελούζου στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής

Δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ από τον Όμιλο Κοπελούζου στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής
Καμένο εικονοστάσιο έξω απο κατεστραμένο σπίτι, μετά την θανατηφόρα πυρκαγιά, στην Ραφήνα, κοντά στην Αθήνα, Κυριακή 5 Αυγούστου 2018. Κατέληξε άνδρας εγκαυματίας ηλικίας 85 ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι σε 90. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο όμιλος ανέλαβε αδαπάνως για το Δημόσιο και υπέγραψε τις συμβάσεις για τις εργασίες της υλοτόμησης των καμένων δέντρων, καθώς και την αποκομιδή αυτών.

Σε δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ στις πληγείσες περιοχές της Αττικής από την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Ιούλιο προχώρησε ο Όμιλος Κοπελούζου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Κοπελούζου, με πολύπλευρη και πολύχρονη παρουσία στην οικονομική ζωή του τόπου, αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. Στηρίζει το Μάτι, τη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα, το Πικέρμι, την Κινέτα. Στηρίζει την Ελλάδα και επενδύει στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων της Αττικής.

Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων κοινωνικής ευθύνης, ο Όμιλος Κοπελούζου ανέλαβε αδαπάνως για το Δημόσιο και υπέγραψε τις συμβάσεις για τις εργασίες της υλοτόμησης των καμένων δέντρων καθώς και την αποκομιδή αυτών από τις περιοχές των Δήμων Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, Ραφήνας – Πικερμίου και Κινέτας – Μεγαρέων οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018.

Η παραπάνω δωρεάν παροχή, αξίας 1.000.000 ευρώ, θα έχει ολοκληρωθεί βάσει υποδείξεων του Δημοσίου μέχρι το τέλος του 2018 ενώ η υπόδειξη των εργασιών υλοτομήσεως θα γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.