Δωρεάν διαδρομές με το Taxibeat

Δωρεάν διαδρομές με το Taxibeat

Δείτε το νέο τρόπο ώστε να πηγαίνετε γρήγορα και εύκολα παντού δωρεάν.

Το Taxibeat έκανε τις μετακινήσεις μας πανεύκολες, φέρνοντας το ταξί έξω απ’ την πόρτα μας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πλέον, οι μετακινήσεις μας δεν γίνονται μόνο εύκολα αλλά και δωρεάν.

Κάθε χρήστης του Taxibeat έχει έναν μοναδικό κωδικό. Δίνοντας τον κωδικό αυτό στους φίλους μπορείτε να μοιραστείτε δωρεάν διαδρομές, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα κάθε φορά που κάποιος τον χρησιμοποιεί.

Πρακτικά, κάθε φορά δίνετε δώρο 10€ για διαδρομές και παίρνετε πίσω δώρο 5€.

Τι έχει αλλάξει;

Μέχρι πρότινος για τις δωρεάν διαδρομές χρειαζόταν ηλεκτρονικός τρόπος πληρωμής. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πια. Τώρα μπορείτε να εξαργυρώνετε τις διαδρομές σας είτε με μετρητά είτε με ηλεκτρονική πληρωμή. Η επιλογή είναι δική σας!

Πώς δουλεύει;

– Από το “Κέρδισε €/Earn €” στο πλαϊνό μενού του app, μπορείτε να κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας κωδικό με όποιον τρόπο επιθυμείτε: Με facebook post, tweet, mail ή SMS ή με τον παραδοσιακό τρόπο – από στόμα σε στόμα δηλαδή.

– Κάθε νέος χρήστης που θα κατεβάσει το Taxibeat app και χρησιμοποιήσει τον εκπτωτικό κωδικό σας, θα έχει 10€ δώρο για την πρώτη διαδρομή.

– Παράλληλα, 5€ θα μπουν αυτόματα στο δικό σας πορτοφόλι. Κι αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια, μέχρι το πορτοφόλι να φτάσει τα 500€. Με μια κίνηση μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπα σας, στο πεδίο “Προσφορές/Promotions” του μενού.