Η εφαρμογή «κλειδί» για τα καλύτερα αεροπορικά lounges

Η εφαρμογή «κλειδί» για τα καλύτερα αεροπορικά lounges

Οι βαρετές αναμονές πριν την πτήση τελείωσαν, αφού με το Loungebuddy βρίσκετε κι αποκτάτε πρόσβαση στα business lounges των αεροδρομίων!

Δε χρειάζεται να πετάτε First Class ή να έχετε συλλέξει αμέτρητα μίλια με την κάρτα σας για να έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου. Ίσως το μόνο που χρειάζεστε να είναι ένας ακόμη φίλος για παρέα και μερικά ευρώ. Και φυσικά το Loungebuddy!

Η εφαρμογή που υπάρχει ήδη στο App Store της Apple (και σύντομα και στο Play Store για Android) διαθέτει μία πλήρη βάση δεδομένων αεροπορικών lounges σε όλο τον κόσμο και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας -Wi-Fi, παιδότοπο, ένα καθαρό μπάνιο ή απλά ένα ήσυχο γεύμα- σας παρέχει μία λίστα με όλες τις διαθέσιμες, δωρεάν ή μη, επιλογές.

Αφού συμπληρώσετε το προφίλ σας στην εφαρμογή -δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ταξιδίων σας, τις πιστωτικές σας κάρτες, αν ανήκετε σε κάποιο «frequent flyer» πρόγραμμα ή αν είστε μέλη κάποιας εταιρείας- το Loungebuddy θα σας κατευθύνει στα ανάλογα business lounges, όσο πιο κοντά στο gate αναχώρησής σας.

Διαβάστε ακόμη: Τα δέκα καλύτερα αεροπορικά Business Lounges

Εκεί, ακόμη κι αν δεν πληρείτε τις «τυπικές προδιαγραφές» εισόδου, μέσω του Loungebuddy θα έχετε την ευκαιρία να πληρώσετε ένα αντίτιμο που θα σας παρέχει πρόσβαση για μία φορά στο business lounge. Κι αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, θα μπορέσετε πάλι μέσω της εφαρμογής να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συχνών πτήσεων αυτής της αεροπορικής εταιρείας.

Στο Loungebuddy θα βρείτε επίσης reviews και φωτογραφίες από άλλους ταξιδιώτες, οπότε θα μπορείτε να αποφασίσετε έχοντας όλες τις πληροφορίες σε ποιο lounge να περάσετε καλύτερα τον χρόνο σας πριν από το ταξίδι.

Διαβάστε ακόμη: Τα δέκα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου