Εύκολη mobile πληκτρολόγηση με το MyType

Εύκολη mobile πληκτρολόγηση με το MyType

Το εύκαμπτο, αδιάβροχο, bluetooth πληκτρολόγιο που σάρωσε στο Kickstarter.

Η εισαγωγή κειμένου σε τηλέφωνο δεν είναι εύκολη διαδικασία, ειδικά από τότε που καταργήθηκαν τα κουμπιά στις συσκευές μας. Μπορεί τα κινητά και οι ταμπλέτες μας να κάνουν άψογη δουλειά ανοίγοντας σχεδόν κάθε είδους αρχείο, δεν βοηθούν όμως καθόλου όταν θέλουμε να τα επεξεργαστούμε.

Το MyType έρχεται να βοηθήσει σε εκείνες ακριβώς τις στιγμές που πρέπει να απαντήσουμε αναλυτικά σε ένα email ή να κάνουμε αλλαγές σε ένα έγγραφο και το μόνο που έχουμε μπροστά μας είναι το μικροσκοπικό πληκτρολόγιο αφής του τηλεφώνου μας.

Το σημείο υπεροχής του είναι στο ότι χωράει διπλωμένο σε οποιαδήποτε θήκη ή τσέπη, καθώς είναι εύκαμπτο και μαλακό. Ξεδιπλωμένο έχει μέγεθος γύρω στα 30 εκατοστά και μας επιτρέπει να πληκτρολογούμε όσο γρήγορα θέλουμε ή μπορούμε.


Γνωρίζετε για το νέο φθηνό smartphone της Apple;

Θυμίζει κανονικό πληκτρολόγιο, συνδέεται με τη συσκευή μας μέσω bluetooth και, μάλιστα, φορτίζει μέσω USB (αρκεί να έχουμε φορτίσει προηγουμένως το ίδιο). Η μπαταρία του διαρκεί εβδομάδες, είναι άτρωτο στο… πιτσίλισμα (splash resistant) και αν σας πέσει στο πάτωμα, δεν θα πάθει απολύτως τίποτα· είναι μαλακό και ζυγίζει μόλις 122 γραμμάρια.

Ο δημιουργός του, Brunn W. Roysden, απόφοιτος του ΜΙΤ, ανάρτησε στο Kickstarter το σχέδιό του στις 27 Ιουνίου ζητώντας 10.000 δολάρια. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου είχε συγκεντρώσει 62.000 δολάρια από χίλιους επενδυτές, ενώ την 1η Αυγούστου που έληξε η προθεσμία το ποσό έφτασε τα 149.088 δολάρια!