Η ελίτ των ταξιδιωτών στην Αθήνα

Η ελίτ των ταξιδιωτών στην Αθήνα

Περισσότεροι από 800 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media δίνουν το παρών στο Travel Bloggers Exchange-TBEX Europe 2014.

Περισσότεροι από 800 ταξιδιωτικοί bloggers βρίσκονται στη Αθήνα τις τελευταίες 48 ώρες για να συμμετάσχουν στο TBEX Europe 2014.
Για τέσσερις μέρες θα μεταφέρουν εικόνες και εντυπώσεις, το μήνυμα της πόλης της Αθήνας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα στρέψουν το βλέμμα όλων των επίδοξων ταξιδιωτών στη πόλη μας.

Οι ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 και περισσότερες χώρες του κόσμου, θα παρακολουθήσουν συζητήσεις και τα σεμινάρια, αλλά θα μπορέσουν να «ανακαλύψουν» την «δική τους Αθήνα» μέσα από περιηγήσεις που θα βασίζονται στα δικά τους ενδιαφέροντα.

Οι καταστηματάρχες και οι τοπικοί φορείς θα δώσουν στους σύνεδρους τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν μια εναλλακτική και αυθεντική πλευρά της ταξιδιωτικής καθημερινότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως δήλωσαν κατά τη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης Τύπου η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, «η διοργάνωση είναι μια χρυσή ευκαιρία για την προβολή της Αθήνας, σε παγκόσμια κλίμακα από ανθρώπους που κάνουν χρήση των νέων καναλιών διανομής επικοινωνίας, από ανθρώπους που γνωρίζουν από τουρισμό και επηρεάζουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται».

Μετά και τη λήξη του συνεδρίου, στα καταστήματα επί της οδού Πανδρόσου, θα ακολουθήσει μια σειρά από ταξίδια των blogger και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στο Πήλιο, τον Βόλο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τα Μετέωρα, τη Θεσσαλονίκη καθώς και στις Κυκλάδες.