Η ΕLPEDISON προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για την πληρωμή του λογαριασμού σας

Η ΕLPEDISON προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για την πληρωμή του λογαριασμού σας

Η εταιρεία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού σας.

Τη νέα σειρά προϊόντων ELPEDISON protect για νοικοκυριά και επαγγελματίες λανσάρει στην αγορά η ELPEDISON σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, τα προϊόντα ELPEDISON protect προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, σταθερά, στο ηλεκτρικό ρεύμα για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, και δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις και αναλογούντες φόροι), στην περίπτωση που ο πελάτης βρεθεί σε δυσχερή θέση, όπως στην ακούσια απώλεια εργασίας, σε προσωρινή ανικανότητα για εργασία ή σε περίπτωση εισαγωγής του σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON, Michel Piguet δήλωσε σχετικά ότι παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της εταιρίας, υπάρχοντες και νέους, να επιλέξουν το νέο προϊόν το οποίο σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής προϊόντων στην ελληνική ενεργειακή αγορά και αποδεικνύει έμπρακτα τη διάθεση της Εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της.