Ένα νέο ποδοσφαιρικό σήριαλ μεγαλύτερο του Νεϊμάρ;

Ένα νέο ποδοσφαιρικό σήριαλ μεγαλύτερο του Νεϊμάρ;
epa05621252 Real Madrid's Cristiano Ronaldo speaks during a press conference held to announce the extension of his contract with Real Madrid until 30 June 2021, in Madrid, Spain, 07 November 2016. EPA/SERGIO BARRENECHEA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει Αγγλία…λόγω εφορίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται ότι ένα νέο μεγάλο σήριαλ είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Ο διάσημος Πορτογάλος που αντιμετωπίζει κατηγορία φοροδιαφυγής 14,7 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Cadena Ser, κατά τη διάρκεια της κατάθεσή του, που είχε διάρκεια ενενήντα λεπτά, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2009, λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει:

«Στην Αγγλία δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα, οπότε θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω πληρώσει πάντα τους φόρους στην Αγγλία όπως έκανα και στην Ισπανία. Δεν έχω κρύψει τίποτα και θα ήταν γελοίο εκ μέρους μου. Είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. Κάντε μία αναζήτηση στο Google και θα ξέρετε τα πάντα για Ρονάλντο. Για παράδειγμα, το περιοδικό Forbes έχει τα πάντα με τα ποσά που κερδίζω. Είμαι ειλικρινής και εγώ πάντα πλήρωνα, εμπιστεύομαι τους συμβούλους μου, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι, τους πληρώνω και να ασχολούνται με τις επιχειρήσεις μου και τα αφήνω τα πάντα σε αυτούς».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Ρονάλντο απέκρυψε από τις ισπανικές φορολογικές αρχές διαφημιστικά έσοδα 150 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω εικονικών εταιρειών στο φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, μεταξύ 2011 και 2014. Εάν θα οδηγηθεί σε δίκη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 21 μήνες έως και 7 χρόνια.