Ένα βήμα πιο κοντά στην εμφάνιση του πρώτου αυτοκινήτου της Apple

Ένα βήμα πιο κοντά στην εμφάνιση του πρώτου αυτοκινήτου της Apple

Χώρο και χρόνο για τις πρώτες τους δοκιμές αναζητούν οι μηχανικοί του Project Titan.

Η Apple βρίσκεται στην αναζήτηση χώρου για τις πρώτες δοκιμές του αναμενόμενου, πιθανότατα αυτό-οδηγούμενου, αυτοκινήτου της, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίας The Guardian.

Στο ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει έγγραφα με συνομιλίες μεταξύ των μηχανικών της Apple με τους υπεύθυνους του GoMentum Stadium, μιας μονάδας για δοκιμές νέων μοντέλων αυτοκινήτων, που βρίσκεται στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Πρόκειται για μια πρώην ναυτική βάση η οποία χρησιμοποιείται σήμερα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που χρειάζονται κάποιο χώρο για να μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα τους αυτοκίνητα, μακριά από τα μάτια του κοινού και των ανταγωνιστών τους.

Οι μηχανικοί της Apple, η οποία δεν δέχθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του Guardian, εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το «χρονοδιάγραμμα και την διαθεσιμότητα του χώρου». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως η Apple έχει ετοιμάσει ήδη το αυτοκίνητό της. Σίγουρα όμως επιθυμεί να εξασφαλίσει από τώρα τη διάθεση του χώρου για το μέλλον.

Η είδηση, πάντως, ήταν ικανή για να ενισχύσει τις προσδοκίες γύρω από το «μυστικό» Project Titan, στο οποίο ο τεχνολογικός γίγαντας έχει μαζέψει μηχανικούς και σχεδιαστές από διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες.