Ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα ανάμεσα στα πιο παράξενα του κόσμου

Ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα ανάμεσα στα πιο παράξενα του κόσμου

Τι το παράξενο διαθέτει το κατάλυμα στην Σαντορίνη;

Η βρετανική εφημερίδα dailystart.co.uk δημοσίευσε τον κατάλογο με τα πιο ασυνήθιστα ξενοδοχεία στον κόσμο, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το ελληνικό Katikies Hotel και μάλιστα στην δεύτερη θέση.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ξενοδοχεία που προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, κάτι που είναι σίγουρο πως θα έχουν στο πανέμορφο Katikies Hotel.

Το Katikies Hotel βρίσκεται στη Σαντορίνη, και πρόκειται για το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο που χτίστηκε στο νησί και το οποίο διαθέτει πισίνες με υπέροχη θέση καθώς είναι χτισμένο στα βράχια της Σαντορίνης στην Οία, λίγα μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Τι είναι αυτό που κάνει αυτό το ξενοδοχείο τόσο μοναδικό; Η απάντηση είναι μία: Τα πάντα.

Από τα εκπληκτικά καταλύματα μέχρι τις πισίνες που περνούν από σπήλαια, όλα δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο και ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Η εφημερίδα έγραψε: «Αν θέλετε να ξεφύγετε απ’ τους κανόνες, γιατί να μην περάσετε τις διακοπές σας σε ένα από αυτά τα παράξενα ξενοδοχεία… Είτε θέλετε να επιστρέψετε στη φύση, να βλέπετε τα αστέρια ή να κοιμηθείτε κάτω από τη θάλασσα, υπάρχει μια σειρά από ασυνήθιστα ξενοδοχεία για να εξερευνήσετε» – και ένα είναι σίγουρο: το ξενοδοχείο στην Σαντορίνη μπορεί να σας τα προσφέρει όλα.