Ένας εβδομαδιαίος οδηγός για να γίνετε πλουσιότεροι, γυμνασμένοι και πιο ευτυχισμένοι

Ένας εβδομαδιαίος οδηγός για να γίνετε πλουσιότεροι, γυμνασμένοι και πιο ευτυχισμένοι

Μάθετε πώς να κάνετε ένα οριστικό makeover στη ζωή σας.

Πρόσφατα το Business Insider δημοσίευσε έναν οδηγό για όσους θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους και να αναμορφώσουν τις συνήθειές τους μέσα σε 31 ημέρες.

Παρακάτω, θα βρείτε έναν επταήμερο οδηγό για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να γυμνάσετε το σώμα σας και να χαμογελάτε περισσότερο. Για κάθε ημέρα της εβδομάδας, αναφέρουμε την αλλαγή που πρέπει να κάνετε, καθώς και ποιο είναι το κλειδί της «επιτυχίας»:

Κυριακή: Φτιάξτε μία λίστα με τις υποχρεώσεις σας και προετοιμάστε τα ρούχα της προπόνησης

Δυο πράγματα πρέπει να κάνετε πριν κοιμηθείτε: Πρώτον, προετοιμάστε τα ρούχα του γυμναστηρίου σας και δεύτερον φτιάξτε ένα πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

Δευτέρα: Ορίστε έναν στόχο εξοικονόμησης χρημάτων ανάλογα με την ηλικία σας

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να εξοικονομείτε περίπου το 10% ή το 15% του ετήσιου εισοδήματός σας κάθε έτος.

Τρίτη: Ρωτήστε τον εαυτό σας: Τι θέλω να έχω; Τι θέλω πραγματικά;

«Όσο πιο ευαισθητοποιημένοι είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να διακρίνετε ανάμεσα σε αυτό που σας αρέσει και αυτό που πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε», γράφει η Katherine Schafler, ψυχοθεραπευτής στη Νέα Υόρκη, στο Thrive Global.

Τετάρτη: Τακτοποιήστε όλα τα απαραίτητα σας έγγραφα

Αποδείξεις, πιστοποιητικά, κι όποιο άλλο έγγραφο σας είναι απαραίτητο φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε ταξινομημένους φακέλους για να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που σας χρειαστούν.

Πέμπτη: Αλλάξτε το σκηνικό σας για να παραμείνετε παραγωγικοί αν εργάζεστε από το σπίτι

Εάν εργάζεστε εκτός γραφείου έχετε πολλές επιλογές: Μπορείτε να εργάζεστε από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, από ένα πάρκο ή μία καφετέρια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ διασπάται η μονοτονία.

Παρασκευή: Δημιουργήστε ένα φίλτρο αγορών στο Gmail σας

Ο καλύτερος τρόπος να αντισταθείς στην ανάγκη του να ξοδεύεις χρήματα online είναι απλά να δημιουργήσεις φίλτρα που θα σε «προστατεύουν». Πλέον, όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα αγορών φιλτράρονται σε ένα φάκελο – όχι στα εισερχόμενα.

Σάββατο: Γράψτε τρία πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες

Γράψτε σε ένα χαρτί τρεις στιγμές που σας χαροποίησαν πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ και θα καταφέρετε να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι και χαλαροί.