Endeavor Greece και Korn Ferry στηρίζουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

Endeavor Greece και Korn Ferry στηρίζουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

Η Korn Ferry στηρίζει έμπρακτα την αποστολή της Endeavor για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ως μοχλού δημιουργίας θέσεων εργασίας και οικονομικής ανάπτυξης.

H Endeavor Greece, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας που συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ενισχύει το δίκτυο συνεργασιών της με στόχο την ολοκληρωμένη στήριξη επιχειρηματιών, με την προσθήκη του διεθνούς συμβουλευτικού οίκου Korn Ferry.

Η Korn Ferry υιοθετεί και στηρίζει έμπρακτα την αποστολή της Endeavor για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ως μοχλού δημιουργίας θέσεων εργασίας και οικονομικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, έμπειρα στελέχη της Korn Ferry θα παρέχουν εθελοντικά συμβουλευτικές υπηρεσίες στους επιχειρηματίες του δικτύου Endeavor για τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ανθρώπων τους. Επίσης, προσφέρει πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Τέλος, η Korn Ferry θα οργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του δικτύου Endeavor με στόχο την ενημέρωσή τους για θέματα αποτελεσματικής ηγεσίας και υλοποίησης των κατάλληλων πολιτικών και συστημάτων για τη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού.

«Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται στο στάδιο όπου πρέπει να αδράξει τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και θα της εξασφαλίσουν το μέλλον της, να βρει νέες ισορροπίες και να προσδιορίσει τι είναι αυτό που τη διαφοροποιεί και θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη. Η Korn Ferry πιστεύει ότι σε κάθε οργανισμό αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η αποτελεσματική ηγεσία, πιστεύει ότι οι άνθρωποι και οι οργανισμοί μπορούν να μάθουν, να αλλάξουν και να εξελιχθούν, όπως επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι αποδίδουν, όταν βρίσκουν νόημα σε αυτό που κάνουν και όταν αισθάνονται πλήρεις.

Είναι χαρά μας που θα έχουμε την ευκαιρία να «περάσουμε» αυτή τη φιλοσοφία στις επιχειρήσεις μέσω της συνεργασίας μας με την Endeavor Greece και να συμβάλλουμε στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Ελλάδα που δημιουργούν με τη σειρά τους θέσεις εργασίας», αναφέρει η κα. Ασπασία Βούλγαρη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Korn Ferry Hay Group για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Χάρης Μακρυνιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor Greece, δήλωσε: «Η Endeavor Greece έχει χτίσει ένα πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις βασικές πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Κοινός στόχος όλων μας είναι η στήριξη των επιχειρήσεων προκειμένου να αναπτυχθούν περαιτέρω και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντάσσεται η Korn Ferry σε αυτή την προσπάθεια, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα».